Vissza

Dacia Dokker Van

Ismerje meg Vissza

Biztonság

A Dokker Van a már jól ismert kiváló minőséget és megbízhatóságot jelenti önnek és vállalkozásának

A Dokker Van is hű maradt a Dacia márka értékeihez: megbízható és robusztus autót alkottunk, és a gyártás minden fázisában szigorúan ellenőrizzük mind a felhasznált alkatrészeket, mind pedig a munka minőségét.

 

MEGBÍZHATÓ

A Dokker Van is hű maradt a Dacia márka értékeihez: megbízható és robusztus autót alkottunk, és a gyártás minden fázisában szigorúan ellenőrizzük mind a felhasznált alkatrészeket, mind pedig a munka minőségét.

Minden alkatrésze már bizonyított

A Dokker Van-be beépített alkatrészek több mint 20%-a már bizonyított a Logan családban. A motorválaszték ismerős lehet a Renault modelljeiből, ilyen többek közt a nagy sikerű 1.5 dCi erőforrás. További elemek is a Csoport közös tudásán alapszanak: az alváz, a Kangoo hátsó felfüggesztése, a kézifék...

Folyamatos kihívások

A Dacia Dokker Vant ugyanazoknak a teszteknek vetjük alá, mint a Kangoo Expresst, azért, hogy minden körülmények között megbízható és tökéletes munkatárs lehessen. A Renault teszt-előírásai a legszigorúbbak közül valók.

Dacia Dokker Van - 3 év garanciával

A Dacia Dokker Van-hez 3 év vagy 100 000 km garanciát kínálunk (az előbb elért érték erejéig). Mi megbízunk a termékben!

AKTÍV BIZTONSÁG

A biztonság mindenek előtt. A Renault csoport évtizedes tapasztalatainak felhasználásával a Dacia Dokkert olyan aktív és passzív berendezésekkel szereltük fel, amelyek megóvják önt az úton.

ABS és AFU

Az AFU vészfékrásegítő az ABS blokkolásgátlóval együtt segít a nyomvonalon megtartani az autót és lerövidíteni a fékutat hirtelen vészfékezés esetén is.

ESP

Az ESP elektronikus menetstabilizátor az aktív biztonsági felszereltségek része, segít az autót tapadásvesztés esetén is az optimális nyomvonalon tartani.

Sebességhatároló

Egy maximális sebességet állíthat be rajta amit nem kíván túllépni, és ezt a kormányon található gombokkal szabályozhatja. Ha határozottan a gázra lép, a beállított sebességet (pl. előzéskor) túllépheti.

PASSZÍV BIZTONSÁG

3 pontos biztonsági övek

Verziótól függően magasságban állíthatók.

Magasságban állítható fejtámlák

Az benn ülők még nagyobb komfortjáért.

Oldallégzsák*

*Opciós felszereltség

Vezetőoldali légzsák

.

Biztonsági öv becsatolására figyelmeztetés

Hanggal és a műszerfalon egy visszajelzővel figyelmeztet.