Vissza

Dacia Dokker

Ismerje meg Vissza

Motorválaszték

A Dokker dízel és benzines motorjainak választéka minden igényt kielégít.

A Dokker kétféle benzinmotorral érhető el: az 1.6 MPI megbízható és már bizonyított, a turbófeltöltős TCe 115 pedig még erősebb, és alacsonyabb költséggel üzemeltethető.

Ami a dízel választékot illeti: a Dokker az 1.5 dCi motor 75 és 90 LE-s változatát kapta meg. A kisebbik motor vegyes fogyasztása mindössze 4,5 l/100km, és 118 g CO2-t bocsát ki kilométerenként.

Fogyasztási és kibocsátási adatok a hatályos jogszabályoknak megfelelő NEDC-ciklus alapján.

 • TCe 115 - az új generáció

  Innovatív

  Dokker TCe 115: a Renault Csoport újításainak legjavát tartalmazó erőforrás. Ez az 1.2-es direktbefecskendezéses turbós 4 hengeres és 16 szelepes motor  egyesíti a teljesítményt, a vezetés kellemes élményét és a gazdaságosságot, mindezt alacsony CO2 kibocsátás mellett.


  Gazdaságos és környezetkímélő

  A TCe 115 motorral a Dacia Dokker fenntartási költségeit igen alacsonyan tarthatja. A vegyes fogyasztás 6,2 l/100 km*, a CO2 kibocsátás pedig 143 g/km*. Azért, hogy ezeket az értékeket ilyen alacsonyan tarthassuk, a cégcsoport folyamatos kutató-fejlesztő munkájának legjavát építettük bele ebbe a blokkba - így lehet egyszerre gazdaságos és környezetkímélő is.


  Kellemes vezetni

  A vezetési élmény nagyon fontos! A TCe 115 motorral a Dokker egy lendületesen vezethető, dinamikus furgonná válik, amely mindig megfelelő tartalékokkal bír.
  A nyomaték 190 Nm, amelyet már 2000 ford/percnél le tud adni.

  A motor zajszintjét is csökkentettük, így a csendes működés miatt ön is kevésbé fárad majd el egy autóban töltött hosszú út után.

  *Fogyasztási és kibocsátási adatok a hatályos jogszabályoknak megfelelő NEDC-ciklus alapján.