Vissza

Dacia Lodgy

Ismerje meg Vissza

Motorválaszték

 • TCe 115, az új generációs motor

  Innovatív

  Dacia Lodgy és az Energy TCe 115: a Renault Csoport tudásának legjava. Ez az 1.2 literes 4 hengeres turbofeltöltős, direktbefecskendezéses benzines motor egyet jelent a teljesítménnyel, a könnyű karbantartással, az alacsony fogyasztással és károsanyag-kibocsájtással.

  Gazdaságos és takarékos

  Az Energy TCe 115 motorral felszerelve, a Dacia Lodgy fenntartási költségeit könnyedén kézben tarthatja. Az 5 üléses verzió fogyasztása 5,9 l/100 km, a CO2-kibocsátása 135 g/km, a 7 üléses verzió esetén a fogyasztás 6,0 l/100 km, a CO2-kibocsátás pedig 140 g/km*. Azért, hogy ezeket az eredményeket elérhessük, az Energy TCe 115 motort hatékony és új technológiákkal fejlesztettük ki azért, hogy a teljesítmény növelése ne növelje a környezetre gyakorolt hatást. 

  Élvezze a vezetést

  Öröm vele útra kelni! Az Energy TCe 115 motor tulajdonságait úgy hangoltuk, hogy rugalmas, hatékony és gazdaságos erőforrás legyen. A maximális 190 Nm nyomatékot már 2 000 fordulat / percnél le tudja adni a motor. A motor annyira csendes, hogy a bent ülők szinte észre sem veszik, és a karbantartása pedig egyszerű.

  *a szabványnak megfelelő fogyasztási értékek

 • Széles motorválaszték

  A Dacia Lodgyt olyan benzines- és dízelmotorokkal kínáljuk, amelyek között minden sofőr megtalálja a kedvére valót.

  Két benzines motor közül választhat: a megbízható és már bizonyított 1.6 MPI és az új direkt-befecskendezéses Energy TCe 115 közül, amelynek a fenntartási költségei kirívóan alacsonyak.

  A népszerű 1.5 dCi dízelmotor két változatban kapható: 90 és 110 lóerős verziók közül választhat.

  Elégedett vásárlók ezrei és a szaksajtó is meggyőződhetett már arról, hogy a piacon a Dacia az egyik legmegbízhatóbb márka. Ahogy a Dacia-család többi tagja, a Lodgy is a Renault Csoport által fejlesztett erőforrásokat kapta meg.