Vissza

Dacia Logan MCV

Ismerje meg Vissza

Biztonság mindenek felett

A Dacia Logan MCV tervezésekor és gyártásakor különös hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra és arra, hogy az autó biztonságos legyen.

Megbízhatóság 

A hosszú ideje elismert Dacia minőség és megbízhatóság már a márka génjeibe van kódolva, így a Dacia Logan MCV is a magában hordozza azt a fajta megbízhatóságot amelyet elégedett vevők sokasága és a szaksajtó is kivétel nélkül elismert már.

Már bizonyított

Azon túl, hogy a Dacia futóműve a világ minden táján helyt áll, a modell ugyanazokon az extrém tesztelési fázisokon megy keresztül, mint a Renault bármelyik modellje. A stressz-tesztek eredménye nagyon fontos a fejlesztésben és a sorozatgyártásban is.

Dacia Logan MCV - 3 év vagy 100 000 km garanciával

A 3 év vagy 100 000 km garancia minden Dacia modellre vonatkozik. Amennyiben érvényesíteni szeretné, a Dacia hálózata és annak minden szakértelme az ön rendelkezésére áll.

AKTÍV BIZTONSÁG

A Renault elismert a biztonság területén, így a Dacia is azokat az aktív biztonsági elemeket kapta meg, amelyek a Renault modellekben már beváltak.

ABS blokkolásgátló és AFU vészfékrásegítő

Az ABS és AFU kombinációja segít abban, hogy kritikus esetekben vészfékezéskor is megőrizhesse az uralmat az autó felett és a féktáv minél rövidebb lehessen.

ESP

Az ESP elektronikus menetstabilizátor az aktív biztonsági berendezések egyike tapadáscsökkenéskor lép közbe, segít megőrizni az uralmat az autó felett.

Sebességhatároló

A sebességhatárolóval beállíthatja azt a sebességértéket, amelyet nem kíván átlépni, így mindig nyugodtan autózhat. A be- és kikapcsolás a középkonzolon lévő gombbal történik, a sebességértéket pedig a kormányon lévő gombokkal állíthatja be.

Tempomat

A tempomaton beállíthatja a kívánt utazósebességet, így nem kell a gázpedálon tartania a lábát.

PASSZÍV BIZTONSÁG

Hárompontos biztonsági övek minden ülésen

Arctic felszereltségtől a magasságban állítható öv szériafelszereltség.

Állítható fejtámlák

Az utazási komforthoz éppúgy szükséges mint a biztonsághoz, így szériafelszereltségként kínáljuk.

Vezetőoldali légzsák

Vezetőoldali légzsák a kormánykerékben.

Utasoldali légzsák

Ha az első utasülésre gyerekülést rak, ne felejtse el kikapcsolni a légzsákot!

Oldalsó és frontlégzsákok

Szériatartozék

ISOFIX szabványú gyermekülésrögzítés

A két hátsó-szélső ülésre ISOFIX szabványú gyermekülés is rögzíthető, míg középre a hagyományos, biztonságiöves ülés tehető.

Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés

Látható és hallható jellel figyelmeztet ha egy utas vagy a sofőr nem kapcsolta be a biztonsági övet.