Vissza

Dacia Logan

Ismerje meg Vissza

Megbízhatóság és biztonság - egyet jelentenek a Daciával

Az Dacia Logan tervezésekor és gyártásakor különös hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra és arra, hogy az autó biztonságos legyen.

MEGBÍZHATÓSÁG

A hosszú ideje elismert Dacia minőség és megbízhatóság már a márka génjeibe van kódolva, így az Dacia Logan is örökölte azt.

Kipróbált megbízhatóság

A Dacia garantálja, hogy vásárlóinak hosszú időn át megbízható autókat ad át.  A standard teszteken túl, amelyeket a  gyártóüzemek próbapadjain végeztünk, a Renault Csoport minden egyes új modelljét valós körülmények között is szélsőséges próbatételeknek vetjük alá azért, hogy minél időtállóbbak legyenek.

Dacia Logan - 3 évnyi garancia

A 3 évre vagy 100 000 km-re szóló gyártói garancia a teljes modellválasztékra szól: a márkaszerviz-hálózat bármely tagjánál érvényesíthető, és garantálja mind a szakértelmet mind pedig a felhasznált alkatrészek magas színvonalát.

 

AKTÍV BIZTONSÁG

A biztonság mindenek előtt. A Renault gazdag tapasztalatait felhasználva, az Dacia Logant hatékony passzív és aktív biztonsági berendezésekkel láttuk el, hogy az utazás alatt teljes biztonságban lehessen.

ABS és AFU vészfékrásegítő

Az AFU vészfékrásegítő és az ABS blokkolásgátló segítenek abban, hogy hirtelen fékezés esetén is megőrizhesse az uralmat az autó fölött, és a féktávolság a lehető legrövidebb maradhasson.

ESC

Az ESC elektronikus menetstabilizátor segít az autót mindig az optimális menetíven tartani.

Sebességhatároló

A sebességhatároló lehetővé teszi a sofőrnek, hogy beállítson egy maximális sebességet, amit nem kíván túllépni. A középkonzolon elhelyezett gombbal lehet aktiválni, és a kormányon található gombokkal lehet szabályozni a beállított sebességértéket.

Tempomat

A tempomaton beállítható a tartani kívánt sebesség, így nem kell folyamatosan a gázpedálon tartania a lábát.


PASSZÍV BIZTONSÁG

Első- és hátsó 3 pontos biztonsági övek

Arctic felszereltségi szinttől széria a magasságban állítható első biztonsági öv.

Magasságban állítható első fejtámlák

Azért, hogy mindenkinek a legkényelmesebb üléspozíciót nyújthassuk, a fejtámlák magasságban szabályozhatók.

Vezetőoldali frontlégzsák

Minden felszereltségi szinten szériatartozék.

Utasoldali légzsák

Ha a jobb első ülésre babaülést kíván betenni, ne feledje kikapcsolni a vezetőoldali légzsákot! Egyszerű mozdulat a tökéletes biztonságért.

Oldal- és frontlégzsákok

Minden verzión elérhetők

ISOFIX szabványú gyermekülésrögzítés

A két hátsó-szélső ülésen Isofix gyermekülés rögzítésére van lehetőség, míg a középső ülésre standard, biztonsági övvel rögzíthető ülést rakhat.

Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető jelzés

Hanggal és a műszerfalon látható jellel figyelmeztet a vezetőoldali biztonsági öv bekapcsolására.