Dacia Öregautó Prémium

Vegyen részt a Dacia-val Magyarország autóparkjának megfiatalításában!

A Dacia Öregautó Prémium lényege, hogy lehetőséget biztosítson ügyfelei  számára öreg- és roncsautóik forgalomból történő végleges kivonására amellett, hogy egy új, környezetbarát modellbe ülnek át.

Nem titkolt célja a magyar autópark átlagéletkorának fiatalítása, ezáltal a környezetre gyakorolt hatásainak mérséklése. Ennek egyetlen módja van, mégpedig az előírásoknak megfelelően újrahasznosítani a roncsautókat a Car-Rec Gépjárműroncs-kezelő Nonprofit Kft. regisztrált partnereivel.

 

A Dacia az alábbi formában jutalmazza ügyfeleit, akik partnerek a járműpark zöldítési folyamatában:

Öregautó megsemmisítése esetén bruttó 300 000 Ft kedvezmény bármilyen korú, a Car-Rec Kft. hivatalos partnerhálózatában bontásra leadott járműre, az ügyfél (vagy egyenesági rokon) nevére szóló ún. „bontási átvételi igazolás” bemutatása esetén.

 

A programban hazai cégek és magánszemélyek is részt vehetnek, Duster, Lodgy és Dokker Van modellek megvásárlásával. Értelemszerűen 1 újautóra 1 db öregautó prémiumot lehet felhasználni.

A kedvezményhez csupán a forgalomból véglegesen kivont vagy bontásra leadott öregautó „bontási átvételi igazolását” vagy „végleges forgalomból történő kivonási igazolását” kell bemutatni, amely saját vagy egyenesági rokon nevére szól.

 

A forgalomból történő végleges kivonást az okmányirodáknál lehet elindítani.

Roncsautó megsemmisítése kizárólag a Car-Rec Kft. regisztrált partnereinél lehetséges a programban történő részvételhez, a folyamat pontos leírását itt találja, míg a Car-Rec Kft. telephelyek listáját itt.

 

Vegyen részt a Dacia-val Magyarország autóparkjának megfiatalitásában! Kérdések esetén keresse bátran Ügyfélszolgálatunkat vagy a Dacia Márkakereskedését.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet