Dacia Techroad limitált széria

A kaland tovább folytatódik… a készletek erejéig!
Ismerje meg a Dacia új, limitált szériás Techroad felszereltségét, amely elérhető a Duster, a Sandero és a Logan MCV modelleken. A Techroad limitált széria a már jól ismert Stepway (Dusteren Prestige) felszereltségen alapul, ez jól látszik a matt króm hatású lökhárító betéteken, illetve a kalandozásra termett karakteren. Modelljeink most ráadásul új TCe motorokkal is elérhetőek: próbálja ki a Dacia újdonságait!

Autós kalandok stílusosan

A Dacia Techroad azonban nem csak külső megkülönböztető elemekkel van ellátva, hanem divatos és kényelmes belső térrel is. Minden igényét igyekszünk kielégíteni, ezért az összes Techroad modellünket a leggazdagabb felszereltséggel láttuk el, ami tartalmazza a MEDIA NAV Evolution navigációs és multimédia rendszert okostelefon tükrözéssel, a hátsó parkolóradart és a tempomat sebességszabályozó és -korlátozó berendezést is.

Alt Image C29

MEDIA NAV Evolution rendszer

Az egyszerűen és intuitív módon vezérelhető MEDIA NAV Evolution navigációs és multimédia rendszer funkcióit a 7”-os (18 cm-es) érintőképernyőn kezelheti: navigáció, rádió, Jack- és USB csatlakozók, audiostreaminges Bluetooth® telefonkihangosító, okostelefon tükrözés. A rendszert a kormány mögött található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

Stílusos beltér

Az egyedileg tervezett belső térről a Techroad felszereltség azonnal felismerhető: a belső kárpitok mintázata, vörös hímzése és varrásai, valamint a műszerfal vörös díszítő elemei különleges és izgalmas megjelenést biztosítanak. A bőrkormány pedig tovább növeli a komfortérzetet és kellemes hangulatot áraszt az utazásai során.

Alt Image C29
Alt Image C29

Hátsó parkolóradar és tolatókamera

A hátsó parkolóradar és az opciós tolatókamera megkönnyíti és felgyorsítja a parkolás folyamatát. A hátsó parkolóradarok erősödő hangjelzéssel figyelmeztetik a sofőrt, ha egy akadályhoz közeledik, míg a tolatókamera segítségével mindig pontosan láthatja, hogy mi van az autója mögött. Így elkerülheti járműve sérülését valamint a kisebb karcolódásokat és koccanásokat.

Ismerje meg modelljeinket

Az új, limitált szériás autók különlegessége a Techroad kárpitozás, a választható Izzó vörös és Highland szürke színek, a vörös díszcsíkkal ellátott fényes fekete tükörburkolatok és a vörös kerékközépről azonnal felismerhető 16"-os TECHROAD dísztárcsák (Dusteren 17”-os MALDIVE alufelnik).

Duster Techroad

#GoDuster

Árlista letöltéseTechroad brosúra

Sandero Techroad

Tér és kényelem 5 személyre

Árlista letöltéseTechroad brosúra

Logan MCV Techroad

Robusztus és megbízható kombi

Árlista letöltéseTechroad brosúra

*A finanszírozási ajánlat a 2019.07.01. után megkötött szerződésekre érvényes személygépjárművek esetén és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81%, típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 25%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 35%, THM: fix 4,99%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A feltüntetett napidíj 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A kiemelt ajánlatban szereplő 1390 Ft napidíj Dacia Sandero Techroad TCe 90 modell, 3 499 000 Ft bruttó vételár, 33% kezdőbefizetés, 36 hónapos futamidő és 33% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 260 642 Ft, a finanszírozás teljes összege: 2 344 330 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 604 972 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 1 154 670 Ft. Reprezentatív példa:  finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 333 970 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 333 970 Ft, havidíj: 53 040 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 477 612 Ft, THM: 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  A hálózatunk szakértelmeEgyértelmű és minden igényt kielégítő megoldások

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!