image

Finanszírozási ajánlataink

Mesterhármas finanszírozás

Tekintse meg legújabb, Mesterhármas ajánlatunkat, ahol háromlépcsős finanszírozást kínálunk, kedvező feltételek mellett.

Alt Image C29

FIX 4,99% THM minden Dacia személygépjárműre!*

A Dacia kiemelt figyelmet fordít Önre és kedvező pénzügyi szolgáltatásaival újabb lehetőségeket nyit meg, kiszámítható költségek mellett!

Fenti ajánlatunk esetében a legfontosabb szempont a hosszú távú pénzügyi biztonság, ennek érdekében pedig az ajánlat fix kamatozással érhető el.

Céges ügyfeleink a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik a finanszírozás igénybevételével.

Ajánlatunk feltételei:

Futamidő: 24-72 hónap
Önerő: minimum 30%

 

Dacia haszongépjárműveknél elérhető FIX 0% THM!*

Az ajánlat 35% önerő befizetésétől 36-48 hónapos futamidőre igényelhető, 3 000 000 Ft minimum finanszírozott összeg esetén. Az ajánlat a Növekedési Hitelprogram Fix kereteiben érhető el, amelyet a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmaz. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételei elérhetőek a weboldalon.

Látogasson el az Önhöz legközelebbi Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes és személyre szabott tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!

Dacia haszongépjárműveknél továbbra is elérhető FIX 2,5% THM!*

Fejlesszük közösen vállalkozását! Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási eszköz a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Dacia haszongépjármű modell esetében elérhető.

Az ajánlat 25% önerő befizetésénél akár 60 hónapos futamidőre igényelhető, mely során a havidíj kiszámítható, így biztosítja vállalkozásának stabilitását hosszú távon!

Látogasson el az önhöz legközelebbi Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes és személyre szabott tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  A hálózatunk szakértelmeEgyértelmű és minden igényt kielégítő megoldások

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!