image

Mesteri lépések új Dacia modelljéhez

Ismerje meg Mesterhármas ajánlatunkat!*

Mesterhármas ajánlatunk egyszerre kínál Önnek kedvező háromlépcsős finanszírozást, Casco biztosítást új autójához és teljes körű Easy Service szolgáltatási lehetőséget.

HÁROMLÉPCSŐS FINANSZÍROZÁS

Önerő: Már 1/3 kezdőrészlettel tudja indítani a finanszírozást és élvezheti is az utazást új autójával.
Törlesztés: Ezt követően 3 év áll rendelkezésére, hogy az autó második 1/3-át törlessze.
Maradványérték: Végül a 3. év végén dönthet a fennmaradó 1/3 rész rendezésének módjáról. Itt további három kedvező lehetőség közül választhat.

Alt Image C29

FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY ÖN BIZTONSÁGBAN ÉREZZE MAGÁT AZ UTAKON.

A Casco biztosítási szerződés teljes körű fedezetet nyújt a gépjárműben keletkezett alábbi károkra: töréskár, önálló üvegkár, elemi kár, lopáskár.

Márka Casco szolgáltatásunk előnyei a biztosítási piacon elérhető teljes körű Casco-hoz képest :

 • Csere autót biztosít
 • Tartalmazza Márkakereskedésbe szállítás költségét
 • Új értéken térítés - 1 éven belüli lopás és totálkár esetén
 • Avulás mentes térítés
 • 100% javíthatósági határ - teljes körű fedezetet biztosít totálkárra, törés és rongálási kárra, lopás, rablás és részlopásra, illetve önálló üvegkárokra és elemi károkra
Alt Image C29

DACIA SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN.

A szervizszolgáltatásunkkal nem csak a vásárlók bizalmát igyekszünk megnyerni. Ezzel szeretnénk garantálni a Dacia modellek megbízható minőségét is.

Szolgáltatásunk a GARANCIA+ és a teljes körű Dacia Assistance szolgáltatásokon felül tartalmazza a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig.

Szolgáltatásunk teljes mértékben személyre szabható 60 000 km-től 200 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra.

Így Önnek sem kell aggódnia a váratlan, jövőbeni költségek és árváltozások miatt, hiszen ez rögzített áron előre kifizetésre kerül.

*A finanszírozási ajánlat a 2019.07.01. után megkötött szerződésekre érvényes Dacia személygépjárművek esetében, visszavonásig. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81 %, típusa: rögzített, devizanem: forint, THM: fix 4,99%, önerő: 33%, futamidő: 36 hónap, kiemelt utolsó lízingdíj: 33%, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.

 • SubPrefooter Icon

  Kiterjedt hálózatunkLegyen bárhol is az országban, mindig talál a közelben egy márkakereskedést

 • SubPrefooter Icon

  Nem találja, amit keres?Kérdezzen minket, szívesen válaszolunk!

 • SubPrefooter Icon

  A hálózatunk szakértelmeEgyértelmű és minden igényt kielégítő megoldások

 • SubPrefooter Icon

  Gyári alkatrészekre vonatkozó garanciaLegjobb minőség gyári garanciával!

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából. | Cookie-k beállítása|tudjon meg többet