MESTERI LÉPÉSEK ÚJ DACIA MODELLJÉHEZ

Ismerje meg Mesterhármas finanszírozási ajánlatainkat
5 év vagy 100 000 km garanciával!
THM: 12,94 – 21,59%
Referencia THM: 18,44%, 48 hónapos futamidő mellett*
Mesterhármas ajánlatunk egyszerre kínál Önnek kedvező finanszírozást, Casco biztosítást új autójához és teljeskörű Easy Service szolgáltatási lehetőséget, ráadásul mindez most három lépcsőben igazodik az Ön igényeihez.
CASCO
FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY ÖN BIZTONSÁGBAN ÉREZZE MAGÁT AZ UTAKON.
A Casco biztosítási szerződés teljes körű fedezetet nyújt a gépjárműben keletkezett alábbi károkra: töréskár, önálló üvegkár, elemi kár, lopáskár.

Márka Casco szolgáltatásunk előnyei a biztosítási piacon elérhető teljes körű Casco-hoz képest :
 • Csere autót biztosít
 • Tartalmazza Márkakereskedésbe szállítás költségét
 • Új értéken térítés - 1 éven belüli lopás és totálkár esetén
 • Avulás mentes térítés
 • 100% javíthatósági határ - teljes körű fedezetet biztosít totálkárra, törés és rongálási kárra, lopás, rablás és részlopásra, illetve önálló üvegkárokra és elemi károkra
  EASY SERVICE
  DACIA SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN.
  A szervizszolgáltatásunkkal nem csak a vásárlók bizalmát igyekszünk megnyerni. Ezzel szeretnénk garantálni a Dacia modellek megbízható minőségét is.Szolgáltatásunk a GARANCIA+ és a teljes körű Dacia Assistance szolgáltatásokon felül tartalmazza a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig.Szolgáltatásunk teljes mértékben személyre szabható 60 000 km-től 200 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra.Így Önnek sem kell aggódnia a váratlan, jövőbeni költségek és árváltozások miatt, hiszen ez rögzített áron előre kifizetésre kerül.
    Ismerje meg részletesebben az ajánlatunkban résztvevő Dacia modelleket!
    Ismerje meg az #újDacia modelleket     

    *A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 11. 08. után új Dacia személygépjárművekre megkötött szerződésekre érvényes, és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 20%, futamidő: 24 - 48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 10-40%, kamat: a futamidő teljes időtartamára rögzített, finanszírozási konstruckió: zárt-és nyíltvégű pénzügyi lízing, THM: 12,94 – 21,59%. A minimum 12,94% THM meghatározására 5 259 000 Ft-os bruttó vételár, 24 hónapos futamidő és 80% kezdőbefizetés; a maximum 21,59% THM érték meghatározására 9 049 000 Ft-os bruttó vételár, 48 hónapos futamidő és 20% kezdőbefizetés; a referencia THM érték meghatározására 3 000 000, -Ft finanszírozási összeg és 48 hónapos futamidő figyelembevételével, a 2022. 11. 08. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok alapján került sor, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.