Gyári garancia és kiterjesztett garancia

A garanciára és a kiterjesztett garanciára vonatkozó ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármely váratlan helyzetben megoldást nyújtsanak a felmerülő problémákra.

Gyári garancia

3 éves gyári Dacia garancia

Dacia - vevőszolgálat – garancia

A gyári garancia az összeszerelési és gyártási hibákra is kiterjed.

A garanciális időszak alatt garanciális igényét a Dacia hálózat bármely tagjánál érvényesítheti.

A javítás kiváló minősége garantált az eredeti alkatrészeknek és a hálózatunk szakértelmének köszönhetően. Meghibásodás esetén a Dacia Assistance a hét minden napján, éjjel-nappal a rendelkezésére áll a 06-80-215-215 telefonszámon.

Kiterjesztett garancia

Nyugalom a kiterjesztett garancia által

Alt Image C29

Garanciakiterjesztés

Használja autóját teljes nyugalomban, hosszú éveken keresztül

A garanciakiterjesztés tartalmazza az autó meghibásodott mechanikus és elektronikus alkatrészeinek cseréjét vagy javítását (a munkadíjjal együtt), valamint a hét minden napján éjjel-nappal hívható* Dacia Assistance szolgáltatást 5 évig vagy 200 000 megtett kilométerig.

A Dacia szervizek szakemberei minden problémára megtalálják a legjobb megoldást garanciális probléma esetén, anélkül, hogy ez Önnek bármibe is kerülne. A szerződés a járműhöz tartozik: ha az autót a szerződés lejáratának vége előtt újraértékesíti, a garancia átruházódik a vevőre. Egy jó érv az értékesítésnél az autó mellett.Easy Service - általános szerződési feltételek

Garancia kiterjesztés - általános szerződési feltételek

Brosúra letöltéseÁrlista letöltése

Miben segíthetünk?

Vevőszolgálat - Assistance szolgáltatások

Assistance szolgáltatásaink

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Jogi nyilatkozat

A gyári garanciakiterjesztési szerződést legkésőbb az autó forgalmi engedélyén szereplő első üzembehelyezési időponttól számított 12. hónapon belül lehet megkötni. A kiterjesztett gyári garanciaszerződésekkel kapcsolatos szolgáltatások a gyártó által biztosított kiterjesztett garanciaszerződés lejártát követően, vagyis az autó forgalmi engedélyén szereplő első üzembehelyezési dátumtól számított 36. hónap után lépnek érvénybe. 
Az autó újraértékesítése esetén a kiterjesztett garanciaszerződés is átruházódik.

*A további részletekért olvassa el a márkakereskedésben elérhető szerződésben szereplő általános feltételeket.
** A Kiterjesztett Dacia gyári garanciaszerződés a szerződésben foglalt 2 feltétel bármelyikének teljesülésekor érvényét veszti, a szerződés érvényességi időszaka az autó első üzembehelyezésekor és annak 0. kilométerétől kezdődik.

A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet