Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy az alábbi felhasználási feltételeket alaposan olvassa végig a honlapunk használata előtt. A weboldalunk használatával Ön elfogadja ezen feltételeket, minden módosítás nélkül. Ha ezen feltételeket mégsem fogadja el, kérjük, ne használja a weboldalt, kérdésével forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy kereskedőhálózatunk tagjaihoz.

A WEBOLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Ezt a weboldalt a Renault Hungária Kft. mint a DACIA márka magyarországi vezérképviselete és importőre működteti, a felhasználók tájékoztatása érdekében.
A weboldal használata kizárólag az alábbiakban részletezett hozzáférési és felhasználási feltételek (Általános Feltételek) és az irányadó jogszabályok betartásával megengedett. Amikor megnyitja a weboldalt, azt böngészi, vagy más módon használja, fenntartás nélkül elfogadja az Általános Feltételeket, amik megelőznek bármilyen más a RENAULT–val, a DACIA-val, az importőrrel vagy a DACIA hálózat bármely tagjával kötött megállapodást.
RENAULT alatt, amennyiben az egy személyt jelöl, a RENAULT s.a.s. (13/15, quai Alphonse Le Gallo, Boulogne-Billancourt, 92100 Franciaország, RCS 780 129 987), DACIA alatt, amennyiben az egy személyt jelöl, az Automobile Dacia SA, (Mioveni, Str. Uzinei nr. 1, judetul Arges, Oficiul Comertului cu nr. J 03/81/1991) értendő. Előbbieknek a jelen Általános Feltétekkel kapcsolatos képviselete során a Renault Hungária Kft. jár el.

Renault Hungária Kft.
1138 Budapest
Váci út 140.
Cg. 01-09-072543

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet