Információ kérése

  • Információ kérése
  • Elérhetőségek
  • Megerősítés

Az ön kérdése

Járműinformációk

Tájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a Renault Hungária Kft. és a márkakereskedői hálózatának tagjai közös adatkezelőkként, az Ön kérésére, a kérdésének megválaszolása céljából kezelik. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudjuk teljesíteni, így azok közlése a kérdésének vagy panaszának megválaszolása érdekében feltétlenül szükséges.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait elégedettségi felmérésekhez, termék- és piackutatási és elemzési célokra, valamint a termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére is használjuk, leendő és meglévő ügyfeleink igényeinek megismerése és jobb kiszolgálása érdekében.
Tájékoztatjuk, hogy Ön jogosult visszajelzést kérni tőlünk az adatainak kezeléséről. Jelezheti továbbá felénk, ha az Önre vonatkozó személyes adatok pontatlanok, és kérésére helyesbítjük azokat. A jogszabályban meghatározott esetekben, különösen, ha az adatkezelés az Ön hozzájárulása alapján történik, és azt visszavonja, az e célból kezelt személyes adatait töröljük. A jogszabályban meghatározott esetekben kérheti az adatkezelés korlátozását, tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen, illetve jogosult az Önre vonatkozó, és Ön által a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat tagolt, géppel olvasható formátumban megkapni.
Az Önt megillető jogok megismerése és az adatkezeléssel kapcsolatos kiegészítő információk érdekében kérjük, keresse fel a https://www.dacia.hu/adatvedelmi-tajekoztato.html oldalt! A Renault Hungária Kft. adatvédelmi tisztviselője a dpo@renault.hu címen érhető el.

  • Forduljon márkakereskedéseinkhez bizalommal
  • Szakértőink minden kérdésére segítenek megoldást találni

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet