Dacia Dokker Van egyterű kombi

Dacia Dokker Van

FIX 0,5% kamat állami támogatással!*
Kezdő listaár 4 570 730 Ft
Árlista letöltése

Dizájn

A praktikus kialakítású kisfurgon

A Dokker Van a haszongépjárművek méreteit harmonikus megjelenéssel párosítja, amely kiemeli az autó robusztus és modern jellegét. 

 • Dokker Van haszongépjármű
 • Dacia Dokker Van - egyterű kombi
 • Dacia Dokker Van - Hátsó fényszóró
 • Dokker Van - Első fényszóró
 • Dokker Van - Raktér
 • Dokker Van - dísztárcsák
 • Dokker Van - Nyitott ajtókkal

Felszereltség

Praktikus kialakítású vezetőfülke

A Dokker Van a gyakorlatiasságot kedvelő szakemberek autója.

 • Dokker Van - ablakemelők

Elektromos ablakemelők

A beépített első elektromos ablakemelők az utasok kényelmét szolgálják. A sofőr egyetlen gombnyomással le- vagy felhúzhatja a saját ablakát.  

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van - Csatlakozók

12 V-os és USB-csatlakozók

Az első, 12 V-os és USB-csatlakozóknak köszönhetően lehetőség van a készülékek feltöltésére.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van - Klímaberendezés

Klíma

Hatékony és minden igényt kielégítő klímájának köszönhetően a Dokker Van kivételes hőkomfortot biztosít az autó utasai számára.

 

Elérhetősége verziótól függ.

 • Dokker Van - Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

Teljes biztonságban indulhat el az autóval az emelkedőn elindulást segítő rendszernek köszönhetően. Az autó néhány másodpercig mozdulatlan marad a fékpedál felengedése után is, így nyugodtan indulhat el vele.

Dokker Van – Hátsó parkolóradar

Hátsó parkolóradar és tolatókamera

Könnyedén manőverezhet, hiszen  az esetleges akadályokra hangjelzések fogják figyelmeztetni. Továbbá lehetősége van ezt egy tolatókamerával is kiegészíteni. 

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van - Fedélzeti számítógép

Fedélzeti számítógép

Könnyedén megtekintheti az autó útvonalával kapcsolatos információkat. 

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van - MEDIA NAV Evolution

MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution 7"-os (18 cm-es) érintőképernyőjén navigálhat a GPS-szel, telefonálhat, hallgathat rádiót és egyéb tartalmakat. Az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazások is rendelkezésre állnak, ehhez telefonját csatlakoztassa az USB-hez. Így a Dokker Van érintőképernyőjén megjelenítheti alkalmazásait, hallgathatja kedvenc zenéit, vagy hívásokat fogadhat. 

 

Elérhetősége verziótól függ. 

Dokker Van - Dacia Plug&Radio

Dacia Plug&Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszer rádiót, Bluetooth®-os telefonálást, audiostreaminget, illetve műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozókat biztosít. A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé. 

 

Elérhetősége verziótól függ.

Raktér

A szakemberek partnere

A Dokker Van megkönnyíti vállalkozása mindennapjait!

Dokker Van – Oldalsó tolóajtók

Oldalsó tolóajtók

A Dokker Van rakteréhez a nagyméretű oldalsó tolóajtókon keresztül könnyedén hozzáférhet, még akkor is, ha kicsi a kirakodáshoz rendelkezésre álló hely. 

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van - Dacia Easy Seat

Dacia Easy Seat

A Dacia Easy Seat síkba dönthető, multifunkciós ülésén elfér a számítógépe, vagy megírhatja rajta az árajánlatait. A kihajtható rácsos válaszfallal kiegészítve akár  3,11 m hosszú tárgyakat is elszállíthat.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van – raktér

Raktér

A teljes vagy részleges belső burkolattal megóvhatja és könnyen tisztán tarthatja a Dokker Van rakterét.

Elérhetősége verziótól függ.

Dokker Van – Rögzítőgyűrűk

Rögzítőgyűrűk

A szállított elemek szíjjal rögzíthetők a beépített rögzítőgyűrűk használatával.

 

Elérhetősége verziótól függ.

Biztonság

Kivételes biztonság

Robusztus és megbízható kialakításának köszönhetően bármilyen körülmények között számíthat a Dokker Vanra.

Dokker Van - Utasvédelem

Utasvédelem

A 3 év/100 000 km garanciával rendelkező Dokker Van megerősített karosszériával, első és oldalsó légzsákokkal, rácsos válaszfallal és állítható magasságú fejtámlákkal van felszerelve

Dokker Van - ESC

Vezetéstámogató rendszerek

A vészfékrásegítővel ellátott ABS rendszer, továbbá az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló hatékony fékezést, illetve stabil gépjárművet biztosítanak.

Dokker Van - Sebességszabályozó és –korlátozó

Sebességszabályozó és –korlátozó

A Dokker Vanban rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazási sebességét, illetve beállíthat egy olyan végsebességet is, amelyet nem szeretne túllépni! A sebességszabályozó rendszernek köszönhetően utazásai páratlan nyugalomban telhetnek!

Dokker Van – légzsákok

Első légzsákok

A Dokker Van elöl 4 légzsákkal van felszerelve a sofőr és az utasok számára: 2 első légzsákkal és 2 oldalsó légzsákkal.

Dacia Dokker Van

Ismerje meg a különböző verziókat!

Ambiance

Ambiance

Kezdő listaár 4 570 730 Ft

 • Szervokormány
 • Vezetőoldali légzsák
 • Jobboldali lemez tolóajtó
 • 180 fokban nyíló lemezelt hátsó ajtó
Ambiance Clim

Ambiance Clim

Kezdő listaár 4 824 730 Ft

 • Manuális klíma
 • Baloldali lemez tolóajtó
 • Alt Image C29

Dacia Dokker Van hűtőautó

Újonnan elérhető 0-5°C-os hűtőautó változatban is

Akár 580 kg terhelhetőség és 1,6 m3 hasznos térfogat – az Ön igényeire szabva. A Dacia Dokker Van hűtőautó a praktikus megoldásokat kedvelő szakemberek autója.

A megbízható és ellenálló kialakítás lehetővé teszi, hogy problémamentesen szállítson bármilyen hűtést igénylő rakományt. Töltse le árlistánkat és tekintse meg verhetetlen ajánlatainkat.

Hűtőautó árlista

Dacia Dokker Van részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által, 2021.07.01. után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Dacia haszongépjármű esetében és visszavonásig szól. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 30%, futamidő: 24-60 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft, THM: akár 3,99%.


A THM érték meghatározása a 2021. július 01. napján aktuális feltételek, illetve a teljes hiteldíjmutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján 3 000 000 Ft finanszírozási összeg és 60 hónapos futamidő figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

*A finanszírozási ajánlat kizárólag nem fogyasztók által 2021.10.01. után Széchenyi Újraindítási Lízingkonstrukció (Széchenyi Lízing Go!) keretében megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes visszavonásig, valamennyi Dacia haszongépjármű esetében. A finanszírozás keretében zárt-, és nyíltvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 20%, futamidő: 24-84 hónap, a finanszírozás minimum összege: 1 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre fix 7,5%, állami támogatással 0,5%, kezelési költség fix 0,5%, állami támogatással fix 0%. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írja elő.

 

A Széchenyi Lízing Go! konstrukcióban a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény rendelkezései szerint vállalkozásnak minősülő azon jogalanyok vehetnek részt, amelyek megfelelnek a konstrukció igénybevételének módjáról és feltételeiről szóló, mindenkor hatályos Lízingszabályzatban meghatározott feltételeknek. Az állam az Innovációs és Technológia Minisztérium útján a mindenkori hatályos kormányhatározat(ok), ill. jogszabályok alapján biztosít támogatást, amennyiben az ehhez szükséges fedezet rendelkezésre áll. A támogatás mértéke a lízingszerződés futamideje alatt változhat, vagy akár a támogatás megszüntetésére is sor kerülhet. A támogatás mértékének megváltoztatásával arányosan a lízingbevevő által fizetendő kamat és kezelési költség mértéke is változik, amely adott esetben a lízingdíj és a kezelési költség összegének jelentős mértékű növekedésével járhat.

 

A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.

 

A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a dacia.hu weboldalt vagy hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el. A Széchenyi Lízing GO! igénylésének módjáról, a konstrukció feltételeiről tájékozódjon a https://www.kavosz.hu/lizing/szechenyi-lizing-go/ weboldalon elérhető leírásokból, valamint a kapcsolódó Lízingszabályzatból és annak mellékleteiből.

Márkakereskedéskeresése

Egyetlen kattintással megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő márkakereskedést!

vagy
miniDealocMap

EZEK IS TETSZENI FOGNAK…

Új Duster
Új Duster
Kezdő listaár 3 999 000 Ft
Lodgy
Lodgy
Kezdő listaár 5 799 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet