Motorválaszték: Dacia Duster

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!


MINDEN IGÉNYNEK MEGFELELŐ, NAGY VÁLASZTÉK

LPG
ECO-G 100
LPG: A gazdaságos motor!

A Dacia Duster már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjával: ez a ECO-G 100. A jármű gyártása során beépített LPG technológia nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel motorral egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO 2 -kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 külön tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG-gáz számára, ezzel növelve a Dacia Duster hatótávolságát. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.
BENZIN
A részecskeszűrővel felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú kibocsátási szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően a Dacia Duster egyszerre kényelmes és környezetkímélő. A vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!
TCe 90
Nyugodt vezetés a mindennapokban

A 6 sebességes kézi váltóval szerelt, elsőkerék-meghajtással elérhető, újgenerációs, 3 hengeres, 90 lóerős turbómotor úgy biztosítja az egyenletes és dinamikus vezetési élményt, hogy közben a környezetet is óvja.
TCe 130
Sokoldalú és dinamikus 

A 240 Nm nyomatéknak, a 130 lóerős, elsőkerék-meghajtással elérhető 4 hengeres turbómotornak, illetve a 6 sebességes kézi váltónak köszönhetően kézben tarthatja a fogyasztást, miközben kiváló reakcióképesség mellett élvezheti a rugalmas vezetési élményt.
TCe 150 4x4
Kiváló vezetési élmény, bármilyen terepen

A négykerék-meghajtással elérhető, kézi sebességváltóval szerelt, 4 hengeres, 150 lóerős turbómotor 250 Nm nyomatékra képes, ami egyszerre biztosít kiváló teljesítményt és vezetési élményt. Ezt akár a járatlan ösvényeken is érezheti!
TCe 150 EDC
Kényelem és vezetési élmény

Ennek a 4 hengeres, 150 lóerős turbómotornak az elsőkerék-meghajtásos verziója már duplakuplungos, 6 sebességes automata váltóval is elérhető, amely kiemelkedő kényelmet és vezetési élményt biztosít végig az utazások során.
DÍZEL
Blue dCi 115
Hatékony és sokoldalú

A 6 sebességes kézi váltóval szerelt, két- és négykerék-meghajtással is elérhető 4 hengeres turbómotor ideálisan ötvözi a nagy teljesítményt és a sokoldalúságot, miközben alacsony fogyasztást tesz lehetővé. Még a hosszú utazások során is!

A Dacia Duster részletesen


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero Stepway
Jogger