Motorválaszték: Dacia Sandero

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!


Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.
LPG
ECO-G 100
LPG: A gazdaságos motor!

A Sandero már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített LPG nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel a megoldással egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG számára, ezzel megnövelve az Új Sandero hatótávolságát. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.
BENZIN
A részecskeszűrővel felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően a Sandero egyszerre kényelmes és környezetkímélő.
TCe 90
A rendkívül sokoldalú motor

A manuális sebességváltóval elérhető, újgenerációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotor környezetkímélőbb, emellett pedig kiváló kezelhetőséget és dinamikát biztosít. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!
SCe 65
A megfizethető megoldás

A manuális sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, modern, 65 lóerős motorral a Sandero optimális fogyasztásra képes a városban is. A vezérműláncnak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket.

A Dacia Sandero részletesen


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Dacia Spring elektromos autó, új autó vásárlás
Új Sandero Stepway