ÚJ SPRING BUSINESS ÉS CARGO


A JÖVŐ MOBILITÁSI MEGOLDÁSA

A Dacia új, innovatív terméke, a 100%-ban elektromos Új Spring soha nem látott jövedelmezőséget kínál a vállalati flották és szakemberek számára. A márka hagyományaihoz hű kedvező vételár mellett járműflottája a lehető legjobb feltételek mellett térhet át az elektromos mobilitásra.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE
BUSINESS VERZIÓ
FENNTARTHATÓ MUNKATÁRS
Megemelt hasmagasságával, markáns kerékjárati íveivel és SUV-stílusú hosszanti tetődíszléceivel az új Spring Business készen áll az intenzív városi használatára. Kívül karcolásgátló fóliák kerültek az első és hátsó lökhárítókra, emellett a tükrök és az ajtókilincsek kidolgozása is kevésbé érzékeny a sérülésekre.

A könnyen cserélhető FlexWheel® keréktárcsa rendszer biztosítja, hogy az autó mindig a legjobban nézzen ki. Az utastérben az ajtó- és csomagtartó küszöbvédők, a bőrhatású kárpitozás és a védőszőnyegek tartós védelmet nyújtanak.

Az okostelefon-tükrözésnek köszönhetően a vezető megtalálja kedvenc Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ alkalmazásait a beépített 7”-os multimédia kijelzőn*, de akár az autómegosztó szolgáltató üzemeltetési környezetét is. Ez az érintőképernyő egyúttal a jármű vezérlőközpontjává válik, használatával a tolatókamera*, a gyári navigáció* és a Bluetooth® médialejátszó funkciók is rendelkezésre állnak. A 100%-ban elektromos Új Dacia Spring minden tekintetben a következő szintre emeli a céges flottát!

*Opcióként.
CARGO VERZIÓ
A KIS HASZONJÁRMŰVEK ÚJ GENERÁCIÓJA
Lenyűgözően praktikus, hiszen az első utasülések mögött az egész hátsó rész az üzleti tevékenységet illetve az áruszállítást hivatott szolgálni. A játék neve a hatékonyság: műanyag védőpadló, négy rögzítőgyűrű és egy hálós válaszfal az utasok biztonsága érdekében. A Spring Cargo rakodási hossza 1172 mm, csomagtere 1000 l-es és hasznos teherbírása 358 kg. Elég ahhoz, hogy bármivel megbirkózzon!

A 100%-ban elektromos Új Spring vállalkozásoknak készülő Cargo változata egy masszív kishaszonjármű képét mutatja. Kívül pedig kevésbé sérülékeny fekete ajtókilincsek és visszapillantó tükrök találhatók a esztétikum tartós fenntartása érdekében. Robusztus kishaszonjármű egy modern városi kisautó megjelenésével!

Alapfelszereltsége még a Bluetooth® kihangosítós rádió, a manuális légkondicionáló rendszer vagy az USB-csatlakozók (az egyikhez egy tartozékként kapható telefontartót is rögzíthet, amellyel telefonját biztonságban tudhatja a műszerfalon és egyben fel is töltheti).

MÉRETEK

hatótávolság
MEGNYUGTATÓ HATÓTÁVOLSÁG
A Dacia Spring Business és Cargo verziói akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

* A vegyes WLTP mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

Feltöltés
TÖLTSE FEL BÁRHOL, BÁRMIKOR
Töltheti a Dacia Spring Business és Cargo verzióit, amíg pihenőt tart az utazás közben. Időszűkében van? Az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel kevesebb mint 1 óra alatt egy villámtöltő-állomáson.

Otthon pedig elegendő, ha a hálózati aljzathoz csatlakoztatja. Gyorstöltésre van szüksége? Szereljen fel egy Wallbox fali töltőt, és töltse fel autóját kevesebb, mint 5 óra alatt.
My Dacia
VEZESSEN GONDTALANUL!
Egyszerűsítse életét a My Dacia mobilalkalmazással! Előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatja a töltést az okostelefonjáról.