Dacia Duster SUV

Új Dacia Duster

Akár napi 1000 Ft-ért, 5,65% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 5,6%
Kezdő listaár 3 999 000 Ft
 • Alt Image C29

DACIA ÖREGAUTÓ PRÉMIUM

Vegyen részt a Dacia-val Magyarország autóparkjának megfiatalításában! A Dacia Öregautó Prémium lényege, hogy lehetőséget biztosítson ügyfelei számára öreg- és roncsautóik forgalomból történő végleges kivonására amellett, hogy egy új, környezetbarát modellbe ülnek át. Válassza az új Duster, Lodgy vagy Dokker Van modellünket akár 300 000 Ft kedvezménnyel!**

megnézem

A páratlanul sokoldalú SUV!

Az Új Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként minden kalandjára elkíséri Önt. 

 • Új Duster SUV - Újragondolt orr-rész
 • Új Duster SUV - LED világítás
 • Új Duster SUV - 16'' és 17''-os könnyűfém felnik
 • Belső tér - Új Duster SUV
 • Belső tér - Új Duster SUV

Multimédia

2 egyedi multimédia rendszer

Media Nav - Új Duster

MEDIA NAV*

Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes vagy vezeték nélküli okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.

Media Display - Új Duster

Media Display*

A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

* kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

 

Az utastér kényelme

Kényelem bármilyen terepen

Nagy központi kijelző - Új Duster

8"-os nagyméretű érintőképernyő

A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely megkönnyíti az adatok leolvasását és használatát. 

Ergonomikusan kialakított középső konzol - Új Duster

Ergonomikusan kialakított középkonzol

A rendszerezés még könnyebbé válik az elöl és akár hátul is elérhető 2-2 db, továbbá pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően. 

Automata klímaberendezés - Új Duster

Automata klímaberendezés

Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!

Multi-view kamera - Új Duster

Multi-view kamera

A Multi-view kamerarendszer 4 (első, hátsó és 2 oldalsó) kamerájának köszönhetően még pontosabban manőverezhet. Amikor parkolásba kezd, a rendszer hátramenetben automatikusan működésbe lép, de ez a funkció bármikor manuálisan is bekapcsolható.

Okostelefon-tükrözés - Új Duster

Okostelefon-tükrözés

Telefonhívás, GPS-útvonal indítása, kedvenc lejátszási lista meghallgatása... Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefonját, és a kedvenc alkalmazásai megjelennek a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén. 

Automata Dacia Kártya - Új Duster

Automata Dacia Kártya

Nincs szabad keze? Nem probléma! Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja Új Dacia Dusterét.

* kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

4x4 Monitor - Új Duster

4x4 Monitor*

A multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőjén keresztül hozzáférhet minden, az Új Dacia Duster vezetését egyszerűsítő információhoz: oldaldőlés, bólintási szögek, iránytű, magasságmérő és adaptív lejtmeneti fékező rendszer.

Hasmagasság - Új Duster

214 mm-es hasmagasság

Készen áll egy új kalandra? Az Új Dacia Duster bármilyen terepen kiválóan teljesít, a 214 mm-es hasmagasságának köszönhetően pedig akár a járatlan ösvényekre is bemerészkedhet vele.

Gumiabroncsok - Új Duster

Négyévszakos gumiabroncsok*

Sáros utak? Havas út? Nehéz terep? Ne aggódjon! A kiváló tapadást biztosító abroncsoknak** köszönhetően semmi nem állhat az Új Dacia Duster útjába. 

* Elérhető a 4x4 verziókon.

** label 3PMSF.

Vezetéstámogató és biztonsági rendszerek

A nyugodt vezetést biztosító SUV

Méretek

Az optimális méretű SUV

Új Duster - méretek elölről
Új Duster - méretek oldalról
Új Duster - méretek hátulról

Verziók

Válassza ki Új Dacia Dusterét

Access

Access

Kezdő listaár 3 999 000 Ft

 • Vészfékrásegítő rendszer
 • ESP emelkedőn elindulást segítő rendszerrel
 • Oldalsó és függönylégzsákok
 • ISOFIX rögzítés a hátsó szélső üléseken
Essential

Essential

Kezdő listaár 4 549 000 Ft

 • Hosszanti tetősín (fekete)
 • R&GO Mp3 DAB rádió USB, Jack csatlakozó, Bluetooth® kihangosítóval 4 hangszóróval
 • Magasságban és mélységben állítható kormány
 • 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléstámla
Comfort

Comfort

Kezdő listaár 5 049 000 Ft

 • Manuális klímaberendezés
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
 • Bőrhatású kormány
 • Hátsó parkolóradarok
Prestige

Prestige

Kezdő listaár 5 399 000 Ft

 • Automata klímaberendezés
 • Holttérfigyelő
 • Tolatókamera
 • Magas középkonzol zárt tárolóval és könyöklővel

Az Új Dacia Duster RÉSZLETESEN

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
Kezdő listaár 4 619 000 Ft
Lodgy
Lodgy
Kezdő listaár 5 799 000 Ft

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 10. 04. után Új Dacia Duster Access TCe 90-es modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1000 Ft-os napidíj, 30 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 3 999 000 Ft bruttó vételár, 1 950 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,44% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 049 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 339 624 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 388 624 Ft.


Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 5,38%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 469 945 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 469 945 Ft, havidíj: 47 233 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 5,6%.


A THM meghatározása a 2021. 09. 27. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100 000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


Új Duster Access TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 – 6,2; CO2-kibocsátás g/km: 137 - 140. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

** Öregautó Prémium: bármely új DACIA modell – kivéve Sandero, Logan és Spring – 2021. szeptember 1. és 2021. október 31. napja közötti megrendelésekor a gépjármű hivatalos listaárából adott árengedmény, bármely típusú roncsautónak a CAR-REC Gépjárműroncs-kezelő Nonprofit Kft. gyűjtőhálózatában történő leadása és a bontási átvételi igazolás bemutatása esetén az akció visszavonásáig. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel a dacia.hu weboldalt vagy hivatalos DACIA Márkakereskedőjét! A képek illusztrációk.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet