Duster Extreme limitált széria - dizájn

ÚJ DUSTER

Tűnjön ki a tömegből az Új Duster Extreme volánja mögött ülve, amely már a megjelenésével is bizonyítja, hogy kalandokra tervezték.

Utastér és külső megjelenés

dacia duster extreme - kényelem

 

Ez a modell az automata klímaberendezésnek, a magasított, könyöktámasszal ellátott középkonzolnak, a két hátsó USB-csatlakozónak és az automata Dacia Kártyának köszönhetően maximális kényelmet biztosít.

Duster Extreme - navigáció

 

A folyamatos online kapcsolatot a 8“-os érintőképernyővel ellátott MEDIA NAV multimédia rendszer, a beépített navigáció, illetve az Apple Carplay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal használható, vezeték nélküli okostelefon-tükrözés teszi lehetővé.

Duster Extreme - Multi-view kamera

 

A szériafelszereltségként elérhető Multi-view kamera és a holttérfigyelő rendszer segítenek abban, hogy folyamatosan figyelemmel követhesse a környezetét.

Duster Extreme limitált széria
Duster Extreme limitált széria
Duster Extreme limitált széria

Felszereltség

Duster Extreme limitált széria

 

A limitált széria dinamikus stílusát az autó belső terében és külsején is megtalálható narancssárga elemek teszik teljessé.

Duster Extreme limitált széria

 

Az Új Duster Extreme textilből és bőrhatású anyagból készült, kényelmes kárpitozását a narancssárga varrások egészítik ki. 

Duster Extreme limitált széria

 

6 különböző fényezéssel választható, köztük a csak az Extreme limitált szérián elérhető új, Éjféli szürke színben. A fekete TERGAN  17"-os könnyűfém felnik tökéletesen modern és vonzó megjelenést kölcsönöznek az autónak.

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet