Dizájn

A modern kialakítású, családi szedán

Modern vonalak, újragondolt orr-rész, a márka új, Y-alakú LED-fényjegyével: az Új Logan teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér praktikus felszereltségével, variálható csomagterével és kategóriájában az egyik legtágasabb méretével az egész család számára kiváló körülményeket biztosít az utazáshoz.

 • Új Dacia Logan családi szedán szemből
 • Új Dacia Logan családi szedán oldalról
 • Új Dacia Logan családi szedán hátulról
 • Új Dacia Logan családi szedán belső kialakítása, első és hátsó ülések
 • Új Dacia Logan családi szedán belső kialakítása, szellőző és műszerfal

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, tágas tér az egész család számára

 • Új Dacia Logan családi szedán belső kialakítása, kormány és műszerfal

Kényelem és variálhatóság

Utazzon nagyobb térben!

Ergonomikus műszerfal, tárolóhellyel ellátott középső könyöktámasz, elektromos parkolófék, új elektromos szervokormány, állítható vezetőülés, automata klíma és automata Dacia Kártya... Utazzon a lehető legkiválóbb körülmények között a mindennapokat megkönnyítő felszereltségeknek köszönhetően.


Induljon el nyaralni! A kényelmes utasüléseknek, a pohártartóval felszerelt hátsó asztalkáknak és az automatikusan nyíló, tágas csomagtartónak köszönhetően az Új Logan az összes családtag igényeinek képes eleget tenni. Több helyre van szüksége? A hátsó üléstámlát lehajtva még tágasabb csomagteret kap, amelyet a 4 variálható csomagtér rendezővel könnyedén átalakíthat.

 • Új Dacia Logan családi szedán - vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak!

Spóroljon időt a vezetéstámogató technológiáink segítségével, amelyek megóvják az Ön biztonságát az utazás során: 

 

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
E-call (automatikus vészhívás)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
Elektromos szervokormány

 • Új Dacia Logan családi szedán - 8 colos középső érintőképernyő, okostelefon tükrözés és Media Nav mu

Multimédia

Modern technológia

A 8’’-os középső érintőképernyőnek, az Android Auto™ és Apple CarPlay™ alkalmazásokkal kompatibilis okostelefon tükrözésre képes Media Nav multimédia rendszernek köszönhetően minden információról folyamatosan tájékozódhat – anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®-, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével.

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságon és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

 • Új Dacia Logan családi szedán TCe 100 LPG motorral

LPG

TCe 100 LPG

LPG: okos választás Új Dacia Logan számára!

 

Az Új Logan is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

méretek

Új Dacia Logan méretek szemből
Új Dacia Logan méretek szemből
Új Dacia Logan méretek szemből

  A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

  Tudjon meg többet