Logan szedán

ÚJ Dacia Logan

Akár napi 1300 Ft-ért, 6,86% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 7,06%
kezdő listaár 5 049 000 Ft
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

Dizájn

A tágas kialakítású, családi szedán

Elegáns vonalak, újragondolt orr-rész, a márka fekvő Y-alakú új LED-fényjegyével: az Új Logan teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér praktikus felszereltségével, variálható csomagterével és kategóriájában az egyik legtágasabb méretével biztosít az egész család számára kiváló körülményeket az utazáshoz.

  • Logan szedán elölről
  • Logan – külső megjelenés, oldalról
  • Logan – külső megjelenés, hátul
  • A Logan belső kialakítása
  • A Logan belső kialakítása

Az utastér kényelme

Egyszerű és kényelmes utazási élmény

Ergonomikus műszerfal - Logan

Ergonomikus műszerfal

Válassza az egyszerűséget! Az Új Logan összes fontos kezelőszervét egyetlen helyre gyűjtöttük össze, a hatékonyabb vezetési élmény érdekében.

Állítható kormány - Logan

Magasságban és mélységben is állítható kormány

A hátfájásnak ezennel vége! Élvezze a kényelmes vezetés élményét az új, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek a segítségével a kormányt magasságban és mélységben is a megfelelő pozícióba állíthatja.

Automata klímaberendezés - Logan

Automata klímaberendezés

Bármilyen legyen is kint a hőmérséklet, az Új Logan kormánya mögött mindig optimális hőkomfortban lesz része.

Utastér - Logan

100%-osan kényelmes utastér

Biztosítson utasai számára kiváló utazási élményt! A még kényelmesebb kialakítású első ülésekkel és a pohártartóval felszerelt hátsó asztalkákkal az Új Logan az egész család igényeinek képes megfelelni.

Csomagtér - Logan

Tágas csomagtér

Induljon el nyaralni! A tágas csomagtartónak és az automatikusan nyíló csomagtérajtónak köszönhetően az Új Logan-ba könnyedén be- és kipakolhat.

Ledönthető hátsó üléssor - Logan

Ledönthető hátsó üléssor

Több helyre van szüksége? A hátsó üléstámlát lehajtva még tágasabb csomagteret kap, amelyet a variálható csomagtér rendezővel könnyedén rendszerezhet.

Automata Dacia Kártya - Logan

Automata Dacia Kártya

Nincs vesztegetni való ideje! Az automata Dacia Kártya használatával az Új Logan zárjai az Ön közeledtével kioldanak és az autót egyetlen gombnyomással elindíthatja.

Elektromos szervokormány - Logan

Elektromos szervokormány

Az elektromos szervokormánynak köszönhetően egyszerűbben manőverezhet, illetve biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményben lehet része.

LED-es fényszórók - Logan

LED-es tompított fényszórók

Legyen akár éjjel, akár nappal, az Új Logan LED-es tompított fényszórói automatikusan felkapcsolódnak, így optimális láthatóságot biztosítva az Ön számára. Még nagyobb nyugalmat jelent a volán mögött, hogy az ablaktörlők szükség esetén automatikusan bekapcsolnak. 

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Logan

MEDIA NAV*

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

Dacia Media Control Logan

Media Display*

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

Media Display multimédiás rendszer - Logan

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak!

MÉRETEK

Az optimális méretű szedán

Első Logan méretek
A Logan oldalsó méretei
Hátsó Logan méretek

Verziók

Válassza ki a stílusának megfelelőt! Új Logan

Comfort

Comfort

kezdő listaár 5 049 000 Ft

  • Aktív vészfékező rendszer
  • Oldalsó légzsák + függönylégzsák
  • Manuális klímaberendezés
  • MEDIA DISP.:8"multim.+DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl., 4 hangsz.+korm. al. vez.+okostel. tükr.

Az Új Dacia Logan részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 01. 01. után Új Dacia Logan TCe 100 LPG Comfort modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1300 Ft-os napidíj, 39 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 5 049 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 6,57% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 549 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 517 432 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 066 432 Ft.


Reprezentatív példa: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 6,75%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 595 463 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 595 463 Ft, havidíj: 49 903 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 6,75%.


A THM meghatározása a 2021. 12. 21. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

 

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO
ÚJ SANDERO
kezdő listaár 4 069 000 Ft
ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 4 849 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet