Logan szedán - Motorok

Motorválaszték Új Dacia Logan

  

Elérhetőség motorok

Comfort
Comfort

benzin (1)

TCe 100 LPG
kezdő listaár 5 049 000 Ft

Műszaki adatok részletesen

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Logan ECO-G 100

TCe 100 LPG

LPG: A gazdaságos motor

 

Az Új Logan már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjával.  A jármű gyártása során beépített LPG nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG számára, így az Új Logan hatótávolsága egyértelműen megnő. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

Az Új Dacia Logan részletesen

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO
ÚJ SANDERO
kezdő listaár 4 069 000 Ft
ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 4 849 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet