Dizájn

A modern és robusztus városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és tágas tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni. 

 • Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó szemből
 • Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó oldalról
 • Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó hátulról
 • Az Új Dacia Sandero belső kialakítása - kormány és műszerfal
 • Az Új Dacia Sandero szellőző nyílások és műszerfal

Egyszerű és kényelmes utazási élmény

Az Új Dacia Sandero teljes műszerfala - egyszerű és kényelmes utazási élmény

Kényelmes és praktikus

Élvezze a 100%-ban kényelmes utazásokat!

Készen áll az indulásra? Nyissa ki és indítsa el autóját egyszerűen az automata Dacia Kártyával, majd foglaljon helyet a modern, kifejezetten az utazást könnyítő felszereltségekkel ellátott utastérben: új elektromos szervokormány, állítható kormány és vezetőülés, illetve egy új kialakítású műszerfal, ahol egyetlen helyen találja az Új Sandero vezetéséhez szükséges összes kezelőszervet. Minden kéznél van!

 

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően... Besötétedett? Nem probléma! Az Új Sandero LED-fényei automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka.

Az Új Dacia Sandero - Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak!

Feszülten figyelni nagyon fárasztó? Élvezze a pihentető utazást! A vezetéstámogató technológiáinknak köszönhetően a teljes utazás alatt biztonságban lesz, így egyszerűsítve a mindennapos vezetést:

 

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
E-call (automatikus vészhívás)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
Elektromos szervokormány

Az Új Dacia Sandero rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlője

Multimédia

Modern technológia

A rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlőnek köszönhetően a hangrendszert könnyedén irányíthatja a kormányról, a navigációs rendszerhez pedig egyszerűen, a telefonjával férhet hozzá. A még könnyebb utazást a Dacia Médiavezérlő alkalmazás biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a rádió kezelőfelületét a telefonján megjelenítse.

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Az Új Dacia Sandero TCe 100 LPG motorral

TCe 100 LPG

LPG: okos választás az Új Dacia Sandero számára!

 

Az Új Sandero is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A részecskeszűrővel (FAP) felszerelt, és a hatályban lévő szigorú Euro6 szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően az Új Sandero egyszerre kényelmes és környezetkímélő.

TCe 90

A rendkívül sokoldalú motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, legújabb generációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását, miközben kiváló vezetési élményben lehet része. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműláncos motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!

TCe 90 CVT

A kényelmes vezetés élménye

 

Élje át a lendületes és kellemes vezetési élményt! Az újgenerációs CVT automata sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral könnyedén indulhat el, folyamatosan gyorsulhat, és zökkenőmentesen válthat sebességet.  Élvezze a pihentető utazást!

SCe 65

A gazdaságos motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, modern és gazdaságos, 65 lóerős motorral az Új Sandero optimális fogyasztásra képes a városban is. A vezérműláncnak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket.

méretek

Új Sandero méretek: hátulról
Új Sandero méretek: hátulról
Új Sandero méretek: hátulról
  Az Új Dacia Sandero Stepway

  HAMAROSAN!

  Az Új Dacia Sandero Stepway

  Tudjon meg többet!
  Az Új Dacia Logan

  HAMAROSAN!

  Az Új Dacia Logan

  Tudjon meg többet!
  A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
  tudjon meg többet