Új Dacia Sandero városi autó

Új Dacia Sandero Stepway

Dizájn

A modern és robusztus városi crossover

Gyönyörű ívek, egyenes és karakteres vonalak, a márka új, Y-alakú fényjegye és megemelt hasmagasság... Az Új Sandero Stepway megújult külsejében is egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.

 • Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó szemből
 •  Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó oldalról
 • Az Új Dacia Sandero modern és robosztus városi autó hátulról
 • Az Új Dacia Sandero belső kialakítása - kormány és műszerfal
 • Az Új Dacia Sandero szellőző nyílások és műszerfal

Kiváló utazási élmény, sokféle használathoz

Az Új Dacia Sandero teljes műszerfala - egyszerű és kényelmes utazási élmény

Kényelem és sokoldalúság

Válasszon az okos felszereltségek közül

A mindennapok során a lehető legkiválóbb környezetben utazhat az Új Sandero Stepway modern, a vezetést megkönnyítő felszereltségének köszönhetően: automata Dacia Kártya, tárolóhellyel felszerelt középső könyöktámasz, elektromos parkolófék.

 

Elérkezett a nyaralás ideje! A megemelt hasmagasságnak köszönhetően többféle útnak is nekivághat. Teli csomagtérrel kell utaznia? A lehajtható hátsó üléstámlának köszönhetően még nagyobb, variálható csomagtér, illetve moduláris, többféle felhasználású tetőrudak állnak a rendelkezésére. 

 

Az Új Dacia Sandero - Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak!

Akár városban, akár vidéken vezet, az Új Sandero Stepway volánja mögött teljes nyugalom várja, a modern, teljes biztonságot nyújtó felszereltségnek köszönhetően: 

 

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
E-call (automatikus vészhívás)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó
Elektromos szervokormány

Az Új Dacia Sandero rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlője

Multimédia

Modern technológia

A 8’’-os középső érintőképernyőnek, az Android Auto™ és Apple CarPlay™ alkalmazásokkal kompatibilis okostelefon tükrözésnek és a Media Nav multimédia rendszernek köszönhetően minden információról folyamatosan tájékozódhat - anélkül, hogy le kellene vennie a szemét az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®-, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével.

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Az Új Dacia Sandero TCe 100 LPG motorral

TCe 100 LPG

LPG: okos választás az Új Dacia Sandero Stepway számára!

 

Az Új Sandero Stepway is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A részecskeszűrővel (FAP) felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően az Új Sandero Stepway egyszerre kényelmes és környezetkímélő.

TCe 90

A rendkívül sokoldalú motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, legújabb generációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását, miközben kiváló vezetési élményben lehet része. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!

TCe 90 CVT

A kényelmes vezetés élménye

 

Élje át a lendületes és kellemes vezetési élményt! Az újgenerációs CVT automata sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral könnyedén indulhat el, folyamatosan gyorsulhat, és zökkenőmentesen válthat sebességet.  Élvezze a pihentető utazást!

SCe 65

A gazdaságos motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, modern és gazdaságos, 65 lóerős motorral az Új Sandero Stepway optimális fogyasztásra képes a városban is. A vezérműláncnak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket.

méretek

Új Sandero méretek: oldalról
Új Sandero méretek: oldalról
Új Sandero méretek: oldalról
  Az Új Dacia Sandero Stepway

  HAMAROSAN!

  Az Új Dacia Sandero

  Tudjon meg többet!
  Az Új Dacia Logan

  HAMAROSAN!

  Az Új Dacia Logan

  Tudjon meg többet!
  A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
  tudjon meg többet