Sandero - városi autó

ÚJ Dacia Sandero

Akár napi 990 Ft-ért, 6,99% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 7,06%
kezdő listaár 4 069 000 Ft
Árlista letöltése

A modern és robusztus városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni. 

 • Az Új Sandero városi autó elölről
 • Sandero – városi autó külső megjelenése, oldalról
 • Sandero – városi autó külső megjelenése, hátulról
 • A Sandero belső kialakítása
 • A Sandero belső kialakítása

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

Újratervezett műszerfal - Sandero

Újratervezett műszerfal

Az újragondolt műszerfal leegyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Új Sandero legfontosabb kezelőszerveit.

Állítható kormány - Sandero

Magasságban és mélységben is állítható kormány

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az új, egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek a segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

Optimális hőkomfort - Sandero

Optimális hőkomfort

Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.

Utastér - Sandero

Kényelmes utastér

Elöl nagyobb vállszélesség, hátul nagyobb térdhely - az Új Sandero utasterében az utasoknak 100%-os kényelemben lehet részük.

Tárolóhely a középső konzolban - Sandero

Nagy tárolóhelyek

Mobiltelefon, kulcsok, szemüveg, tárca... az Új Sandero középső konzolján elérhető számos, könnyedén hozzáférhető tárolóhelynek köszönhetően rendszerezheti a mindennapok során használt tárgyait.

Csomagtér - Sandero

Tágas csomagtér

Nem biztos benne, hogy hány bőrönd fér be? Ne aggódjon! A csomagtér tágas méreteinek köszönhetően könnyedén magával vihet bármennyit. 

Elektromos szervokormány - Sandero

Elektromos szervokormány

Az elektromos szervokormánynak köszönhetően egyszerűbben manőverezhet, illetve biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményben lehet része.

LED fényszórók - Sandero

LED-es tompított fényszórók

Besötétedett? Az Új Sandero LED-es tompított fényszórói automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka. Elkezdett esni az eső? Semmi gond, hiszen az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolódnak.

Automata Dacia Kártya - Sandero

Automata Dacia Kártya

Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja az autóját.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero

MEDIA NAV*

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

Media Display multimédiás rendszer - Sandero

Media Display*

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

Dacia Media Control Sandero

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak

MÉRETEK

Az optimális méretű városi autó

Első Sandero méretek
A Sandero oldalsó méretei
Hátsó Sandero méretek

Verziók

Válassza ki a stílusának megfelelőt! Új Sandero

Essential

Essential

kezdő listaár 4 069 000 Ft

 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
 • Távirányítós kulcs
 • Magasságban állítható vezetőülés + lehajtható könyöktámasz
 • MEDIA CONTROL:DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl.,2 hangsz.+kormány alatti vez.+okostel. alk.
Comfort

Comfort

kezdő listaár 4 539 000 Ft

 • Manuális klímaberendezés
 • Ködfényszórók
 • Hátsó parkolóradarok
 • MEDIA DISP.:8"multim.+DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl., 4 hangsz.+korm. al. vez.+okostel. tükr.

Az Új Dacia Sandero részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 01. 01. után Új Dacia Sandero Essential SCe 65 modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 990 Ft-os napidíj, 29 700 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 4 069 000 Ft bruttó vételár, 2 100 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 6,68% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 1 969 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 412 187 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 381 187 Ft.


Reprezentatív példa: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 6,75%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 595 463 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 595 463 Ft, havidíj: 49 903 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 6,75%.


A THM meghatározása a 2021. 12. 21. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

 

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 4 849 000 Ft
ÚJ LOGAN
ÚJ LOGAN
kezdő listaár 5 049 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet