Új Dacia Spring – az elektromos városi autó

Új Dacia Spring

Akár napi 1700 Ft-tól, 6,78% THM-mel (referencia THM: 7,16%, futamidő: 48 hónap), 5 év vagy 100 000 km garanciával!*
kezdő listaár 6 569 000 Ft
 • Alt Image C29

Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!

A Dacia és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Dacia ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Dacia Márkakereskedésétől közvetlenül!

E.ON ajánlatot kérek!irány a Márkakereskedés!

A 100%-ban elektromos városi autó

A Dacia Spring a SUV megjelenéséhez társuló 100%-ban elektromos motorjával tűnik ki a tömegből. A Dacia márka génjeihez híven ez a városi autó új vezetési élményt nyújt a napi utazások során.

 • Új Dacia Spring – külső megjelenés
 • Új Dacia Spring – külső megjelenés
 • Új Dacia Spring – kalandor külső
 • Új Dacia Spring – belső kialakítás

hatótávolság és feltöltés

elektromos autózás, egyszerűen

Új Dacia Spring – megnyugtató hatótávolság

Megnyugtató hatótávolság

A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

* A vegyes WLTP mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

Új Dacia Spring – feltöltés

Töltse fel bárhol, bármikor

Töltheti a Dacia Springet, amíg pihenőt tart az utazás közben. Időszűkében van? Az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel kevesebb mint 1 óra alatt egy villámtöltő-állomáson.

 

Otthon pedig elegendő, ha a hálózati aljzathoz csatlakoztatja. Gyorstöltésre van szüksége? Szereljen fel egy Wallbox fali töltőt, és töltse fel autóját kevesebb, mint 5 óra alatt.

Új Dacia Spring MY Dacia

Vezessen gondtalanul!

Egyszerűsítse életét a MY Dacia mobilalkalmazással! Előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatja a töltést az okostelefonjáról.

Az utastér kényelme

Praktikus a mindennapokhoz!

Új Dacia Spring – 4 teljes méretű ülés

4 teljes méretű ülés

Kényelmes utazás egyedül, 2, 3 vagy 4 személynek a Dacia Springben.

Új Dacia Spring – csomagtartó mérete

290 l*-es csomagtartó

A Dacia Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterével rendelkezik a tágas csomagtérnek és a ledönthető hátsó üléstámlának köszönhetően. Okos megoldás!

Új Dacia Spring – tárolóhelyek

23,1 l tárolóhely

A Dacia Spring a kényelmet az okos megoldásokban rejlő variálhatósággal ötvözi.

* 270 dm3 VDA.

MEDIA NAV Evolution*

Élvezze az utazásokat a MEDIA NAV Evolution* rendszerrel, amely mindenről gondoskodik. Telefon, rádió, multimédia, GPS-navigáció: mindent megtalál a 7“-os érintőképernyőn. Szeretné kedvenc lejátszási listáit hallgatni? Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® vagy Jack-csatlakozó segítségével. Töltésre van szüksége? Hagyja, hogy a rendszer elnavigálja a legközelebbi töltőponthoz.

Okostelefon-tükrözés

Úgy használhatja kedvenc alkalmazásait, hogy közben nem veszi le a szemét az útról. Az Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással tükrözheti okostelefonját a 7“-os érintőképernyőre.

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal.

Eco üzemmód

100%-ban elektromosan is messzebbre juthat az Eco üzemmóddal. Bizonyos funkciók automatikus optimalizálásával meghosszabbíthatja az akkumulátor hatótávolságát.

Fékezési energia visszanyerése

Növelje a hatótávolságot vezetés közben! A fékezési energia visszanyerésével az akkumulátor visszanyeri a fékezéskor és lassuláskor létrehozott energiát. Megnövelheti a két töltés közötti időt is!

vezetéstámogató és biztonsági rendszerek

Tegye egyszerűbbé az utazásait!

Méretek

Városi kisautó

Az Új Dacia Spring méretei elöl
Az Új Dacia Spring méretei oldalt
Az Új Dacia Spring méretei hátul

Verziók

Válassza ki saját Dacia Spring autóját

Comfort

Comfort

kezdő listaár 6 569 000 Ft

 • Aktív vészfékező rendszer
 • Emelkedőn elindulást segítő rendszer
 • Oldal és függönylégzsákok elöl
 • Manuális klímaberendezés
Comfort Plus

Comfort Plus

kezdő listaár 6 999 000 Ft

 • Tolatókamera tolatóradarokkal
 • MEDIA NAV Evolution 7" navi.+DAB+Bluetooth® kihang.+USB,Jack csatl.+2 hangsz.+okostel. tükrözés
 • Színezett visszapillantó tükörház
 • Pótkerék

Új Dacia Spring – részletek

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 11. 29. után Új Dacia Spring Electric 45 Comfort modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1700 Ft-os napidíj, 51 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 6 569 000 Ft bruttó vételár, 3 250 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 6,48% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 3 319 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 668 451 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 987 451 Ft.

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 6,84%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 606 681 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 606 681 Ft, havidíj: 50 142 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 7,16%.


A THM meghatározása a 2021. 11. 29. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

 

 

ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO
ÚJ SANDERO
kezdő listaár 3 619 000 Ft
ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 4 769 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet