Új Dacia Spring – az elektromos városi autó

Új Dacia Spring

Új Dacia Spring akár napi 2700 Ft-ért, 12,79% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* ** Referencia THM: 13,46%
kezdő listaár 8 209 000 Ft
árlista letöltése

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 12,52%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 112 789 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 112 789 Ft, havidíj: 60 910 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 13,46%.

Alt Image C29

Töltsön könnyedén és biztonságosan otthonában is az E.ON, Z.E. Ready töltőivel!

A Dacia és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Dacia ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Dacia Márkakereskedésétől közvetlenül!

irány a Márkakereskedés!

A 100%-ban elektromos városi autó

A Dacia Spring a SUV megjelenéséhez társuló 100%-ban elektromos motorjával tűnik ki a tömegből. A Dacia márka génjeihez híven ez a városi autó új vezetési élményt nyújt a napi utazások során.

  • Új Dacia Spring – külső megjelenés
  • Új Dacia Spring – külső megjelenés
  • Új Dacia Spring – kalandor külső
  • Új Dacia Spring – belső kialakítás

hatótávolság és feltöltés

elektromos autózás, egyszerűen

Új Dacia Spring – megnyugtató hatótávolság

Megnyugtató hatótávolság

A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (26,8 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

* A vegyes WLTP mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

Új Dacia Spring – feltöltés

Töltse fel bárhol, bármikor

Töltheti a Dacia Springet, amíg pihenőt tart az utazás közben. Időszűkében van? Az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel kevesebb mint 1 óra alatt egy villámtöltő-állomáson.

 

Otthon pedig elegendő, ha a hálózati aljzathoz csatlakoztatja. Gyorstöltésre van szüksége? Szereljen fel egy Wallbox fali töltőt, és töltse fel autóját kevesebb, mint 5 óra alatt.

Új Dacia Spring MY Dacia

Vezessen gondtalanul!

Egyszerűsítse életét a MY Dacia mobilalkalmazással! Előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatja a töltést az okostelefonjáról.

Az utastér kényelme

Praktikus a mindennapokhoz!

Új Dacia Spring – 4 teljes méretű ülés

4 teljes méretű ülés

Kényelmes utazás egyedül, 2, 3 vagy 4 személynek a Dacia Springben.

Új Dacia Spring – csomagtartó mérete

290 l*-es csomagtartó

A Dacia Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterével rendelkezik a tágas csomagtérnek és a ledönthető hátsó üléstámlának köszönhetően. Okos megoldás!

Új Dacia Spring – tárolóhelyek

23,1 l tárolóhely

A Dacia Spring a kényelmet az okos megoldásokban rejlő variálhatósággal ötvözi.

* 270 dm3 VDA.

MEDIA NAV Evolution*

Élvezze az utazásokat a MEDIA NAV Evolution* rendszerrel, amely mindenről gondoskodik. Telefon, rádió, multimédia, GPS-navigáció: mindent megtalál a 7“-os érintőképernyőn. Szeretné kedvenc lejátszási listáit hallgatni? Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® vagy Jack-csatlakozó segítségével. Töltésre van szüksége? Hagyja, hogy a rendszer elnavigálja a legközelebbi töltőponthoz.

Okostelefon-tükrözés

Úgy használhatja kedvenc alkalmazásait, hogy közben nem veszi le a szemét az útról. Az Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással tükrözheti okostelefonját a 7“-os érintőképernyőre.

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal.

Eco üzemmód

100%-ban elektromosan is messzebbre juthat az Eco üzemmóddal. Bizonyos funkciók automatikus optimalizálásával meghosszabbíthatja az akkumulátor hatótávolságát.

Fékezési energia visszanyerése

Növelje a hatótávolságot vezetés közben! A fékezési energia visszanyerésével az akkumulátor visszanyeri a fékezéskor és lassuláskor létrehozott energiát. Megnövelheti a két töltés közötti időt is!

Fedezze fel az alkalmazást - Dacia AR

Dacia AR AP QR code

Szórakoztató és könnyen használható

Egy alkalmazás amellyel felfedezheti Dacia modell palettánkat...

a kiterjesztett valóságban!

A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

 

Az alkalmazás letöltéséhez:

  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

vezetéstámogató és biztonsági rendszerek

Tegye egyszerűbbé az utazásait!

Verziók

Válassza ki saját Dacia Spring autóját

Cargo

Cargo

  • Elektromos
kezdő listaár 8 339 000 Ft
Essential

Essential

  • Elektromos
kezdő listaár 8 209 000 Ft
Expression

Expression

  • Elektromos
kezdő listaár 8 699 000 Ft

Új Dacia Spring – részletek

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 01. és 2022. 08. 10. között Dacia Spring Essential Electric 45 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 09. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 2700,- Ft-os napidíj, 81 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 8 209 000 Ft bruttó vételár, 3 940 320 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 11,93% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 4 268 680,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 567 712,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 5 836 392,-Ft. 

A THM meghatározása a 2022. 07. 28. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. ** Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

ezek is tetszeni fognak...

SANDERO
SANDERO
kezdő listaár 4 889 000 Ft
SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 5 969 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet