Új Dacia Spring

HATÓTÁVOLSÁG, AKKUMULÁTOR ÉS FELTÖLTÉS

  

Számítsa ki a hatótávolságát és feltöltési idejét

Adja meg a Dacia Spring tulajdonságait és felhasználási módjait a hatótávolság becsléséhez.

Adja meg járműve tulajdonságait és a kívánt feltöltési szintet a töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

megkönnyíti a mindennapokat

E.ON OTTHONI TÖLTŐCSOMAGOK

Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre.

Alt Image C29

Hogyan is működik?

1. A töltőkészülék megrendelése - Az Ön által választott töltőkészülék beszerzése Dacia márkakereskedésben.

 

2.  Adja meg elérhetőségeit az E.ON weboldalán a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és beküldésével - A kollégák 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy felmérjék a pontos igényeit és a telepítési környezet adottságait.

 

3. Csomag és fizetési konstrukció kiválasztása - A töltőkészülék telepítése (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek) 11 havi részletfizetési lehetőséggel vagy egy összegben is fizethető.

 

4. Szerződéskötés - A szerződéskötés online formában történik, ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek, melyet az aláírást követően, beszkennelve tudja visszaküldeni részünkre a megadott e-mail címre.

 

5. Időpont-egyeztetés a telepítésre - A területileg illetékes kivitelező partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetik a megfelelő időpontot a készülék telepítésére.

 

6. Telepítés - Az előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, hogy telepítsük a kiválasztott készüléket. A beszerelés általában két-négy órát vesz igénybe.

 

7. Elektronikus számlaküldés - E-mailben elküldjük Önnek a szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát. Kérjük, ezt fizesse be a megadott határidőig.

 

sosem merül le az akkumulátor

otthon
otthon

Csatlakoztassa a Dacia Springet egy hagyományos otthoni hálózati aljzathoz a megfelelő kábel segítségével. Vagy választhatja a Wallbox töltő felszerelésével használható gyorstöltést is, amellyel kevesebb, mint 5 óra alatt feltöltheti járművét.

Külső megjelenés
Külső megjelenés

Utazása során a nyilvános feltöltőállomásokat is használhatja elektromos autója feltöltéséhez. Nincs vesztegetni való ideje? Vásároljon egyenáramú töltőcsatlakozót (opcionális)  (opcionális) a villámtöltő-állomások használata érdekében, és nyerje vissza a hatótávolság akár 80%-át kevesebb, mint egy óra alatt!

* A városi WLTP-ciklus részben megfelel a normalizált városi ciklusnak. A WLTP teljes ciklusa a normalizált ciklus. A mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

 

**  A hivatalos szakember által felszerelt Wallbox otthoni töltőállomást a jármű megvásárlásakor opcióként mellékelt 3-as módú kábellel kell csatlakoztatni.

Növelje a hatótávot!

Új Dacia Spring – Eco mód

ECO mód

Kapcsolja be az ECO üzemmódot a hatótávolság növeléséhez! Bizonyos energiafogyasztó tényezők beállításával és a Spring sebességének 100 km/h -ra való korlátozásával akár 9%-os energiamegtakarítást érhet el.

Feltöltés karnyújtásnyira

Új Dacia Spring MY Dacia

MY Dacia

Használja a MY Dacia mobilalkalmazást, és egyszerűsítse a 100%-ban elektromos életét!
 
Megtekintheti a hatótávolságot, be- vagy kikapcsolhatja az akkumulátor töltését, hogy a csúcsidőn kívüli időszakban tudja megkezdeni a töltési folyamatot – töltésvezérlés okosan.

KÉSZEN ÁLL, HOGY ÚTNAK INDULJON AZ ÚJ DACIA SPRING VOLÁNJA MÖGÖTT?

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet