Új Dacia Spring

hatótávolság, akkumulátor és feltöltés

  

Számítsa ki a hatótávolságát és feltöltési idejét

Adja meg a Dacia Spring tulajdonságait és felhasználási módjait a hatótávolság becsléséhez.

Adja meg járműve tulajdonságait és a kívánt feltöltési szintet a töltési idő becslésére a töltőállomás típusától függően.

sosem merül le az akkumulátor

otthon
otthon

Csatlakoztassa a Dacia Springet egy hagyományos otthoni hálózati aljzathoz a megfelelő kábel segítségével. Vagy választhatja a Wallbox töltő felszerelésével használható gyorstöltést is, amellyel kevesebb, mint 5 óra alatt feltöltheti járművét.

Külső megjelenés
Külső megjelenés

Utazása során a nyilvános feltöltőállomásokat is használhatja elektromos autója feltöltéséhez. Nincs vesztegetni való ideje? Vásároljon egyenáramú töltőcsatlakozót (opcionális)  (opcionális) a villámtöltő-állomások használata érdekében, és nyerje vissza a hatótávolság akár 80%-át kevesebb, mint egy óra alatt!

* A városi WLTP-ciklus részben megfelel a normalizált városi ciklusnak. A WLTP teljes ciklusa a normalizált ciklus. A mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

 

**  A hivatalos szakember által felszerelt Wallbox otthoni töltőállomást a jármű megvásárlásakor opcióként mellékelt 3-as módú kábellel kell csatlakoztatni.

Növelje a hatótávot!

  • Új Dacia Spring – Eco mód

ECO mód

Kapcsolja be az ECO üzemmódot a hatótávolság növeléséhez! Bizonyos energiafogyasztó tényezők beállításával és a Spring sebességének 100 km/h -ra való korlátozásával akár 9%-os energiamegtakarítást érhet el.

Feltöltés karnyújtásnyira

  • Új Dacia Spring MY Dacia

MY Dacia

Használja a MY Dacia mobilalkalmazást, és egyszerűsítse a 100%-ban elektromos életét!
 
Megtekintheti a hatótávolságot, be- vagy kikapcsolhatja az akkumulátor töltését, hogy a csúcsidőn kívüli időszakban tudja megkezdeni a töltési folyamatot – töltésvezérlés okosan.

KÉSZEN ÁLL, HOGY ÚTNAK INDULJON AZ ÚJ DACIA SPRING VOLÁNJA MÖGÖTT?

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet