Multimédia szolgáltatásaink

Ismerje meg, hogyan tudja a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution multimédia rendszerben frissíteni a térképeket.

A MEDIA NAV ÉS A MEDIA Nav Evolution kompatibilis az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal

Dacia - Navigáció

Navigáció

Kiváló navigáció és TMC forgalmi adatok (Traffic Message Channel) - így akadályok nélkül juthat el céljához (Magyarországon nem elérhető).

Dacia - Multimédia

Multimédia

A Bluetooth® illetve a jack- és az USB-csatlakozókon keresztül kedvenc zenéit hallgathatja.

Dacia - Rádió

Rádió

Könnyedén és gyorsan elmentheti kedvenc rádióállomásait, amelyeket azonnal hallgathat, amint a kormány mögött elhelyezett vezérlőt megérinti.

Dacia - Telefon

Telefon

A Bluetooth® használatával teljes biztonságban telefonálhat az autóban. *SIRI-hangfelismerés az iPhone-on (iPhone 5 vagy újabb és iOS 7.1 vagy újabb).

Dacia - Apple Carplay™

Apple Carplay™

A MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution képernyőjén az iPhone-ra telepített legkiválóbb, az Apple által hitelesített alkalmazások közül válogathat (iPhone 5 vagy újabb és iOS 7.1 vagy újabb). Csatlakoztassa az iPhone-t az USB-csatlakozóhoz a kábellel, és hallgasson zenét kedvére. Könnyedén elolvashatja vagy lediktálhatja (nyelvi beállításoktól függ) üzeneteit, felveheti a telefonhívásokat, illetve elindíthatja a navigációt. A csatlakozáshoz a telefonhoz kapott USB-kábelt használja.

 

*Az elérhetőség a modelltől és a gyártási dátumtól függően eltérő lehet. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. márkája.

Dacia - Android Auto™

Android Auto™

A képernyőn az Android 5.0 Lollipop vagy újabb verzióval felszerelt okostelefon legjobb alkalmazásait találhatja meg kifejezetten az autózáshoz. A Google Maps a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution képernyőjén navigálja utazás közben. Az üzeneteket is lediktálhatja (nyelvi beállításoktól függ), illetve kedvenc zenéit is bármikor lejátszhatja. A csatlakozáshoz a telefonhoz kapott USB-kábelt használja.

 

*Az elérhetőség a modelltől és a gyártási dátumtól függően eltérő lehet. Az Android Auto™ a Google Inc. Márkája. Az Android Auto™ jelenleg nem elérhető a magyarországi Google Play áruházból.

Dacia - Waze

Vezessen teljes nyugalomban!

Használja a Waze rendszerét a MEDIA NAV VAGY A MEDIA Nav Evolution képernyőjén

Az autós utazásokhoz elengedhetetlen Waze-t világszerte több mint 100 millió felhasználó használja. Jusson el úti céljához a lehető legrövidebb idő alatt a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution rendszer, illetve az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ segítségével. Az alkalmazás elvezeti a forgalommentes útvonalakon, és figyelmezteti  a fennakadásokra, akadályokra. Röviden szólva, ő az ideális útitárs.

1. lépés
1. lépés

Helyezzen be egy USB-kulcsot (pendrive) a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution rendszerébe egy percre, amíg a rendszer szinkronizálódik, majd húzza ki.

2. lépés
2. lépés

Hozzon létre egy Dacia Naviextras fiókot. Ezután letöltheti és telepítheti a Media Nav Evolution Toolboxot a számítógépen.

3. lépés
3. lépés

Válassza ki a katalógusban a frissítéseket. Az USB-kulcsot helyezze be a számítógépbe, és töltse le a Media Nav Evolution Toolbox tartalmát.

4. lépés
4. lépés

Térjen vissza az autóba, és az USB-kulcsot helyezze be a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution rendszerébe, majd telepítse a letöltéseket.

Dacia - okostelefon

Az okostelefon kompatibilitásának ellenőrzése

Szinkronizálja az okostelefonját, majd telefonáljon teljes biztonságban a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution rendszerbe beépített kihangosító segítségével.

Dacia - GYIK

Gyakori kérdések

Kérdése van a MEDIA NAV vagy a Media Nav Evolution rendszerrel kapcsolatban? Ismerje meg, hogyan tudja a lehető legjobban használni a rendszert.

Ismerje meg a további szolgáltatásainkat

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet