Akciós finanszírozási ajánlat 2,99%THM-mel  Logan, Logan MCV és Sandero Arctic felszereltségű modellekre TCe 90 motorral!

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt kínáljuk ezt kedvező finanszírozási konstrukciót 2,99% THM-mel.   Látogasson el az Önhöz közeli Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további információt kaphat. Az ajánlat 30% kezdőbefizetéssel igénybe vehető akár 60 hónapos futamidőre, ami igen kedvező havidíjat eredményez.

Vállalkozások részére nyíltvégű pénzügyi lízingben is elérhető, ahol ÁFA visszaigénylésre is van lehetőség.

Feltételek:

Futamidő: 24-60hó
Önerő: minimum 30%
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing

Renault Crédit 2,99% THM - Az ajánlat a 2017.02.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig Logan, Logan MCV és Sandero Arctic felszereltségű modellekre TCe 90 motorral. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 60 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.