Kifejezetten Dacia vásárlók részére fejlesztettük ki a forint alapú fix kamatozású terméket, mely jelenleg nagyon kedvező kamatszinttel, 4,99%THM- mel 
érhető el.

A 24-72 hónapra igénybe vehető fix kamatozású konstrukció lehetővé teszi, hogy a havi díjak a futamidő alatt változatlanok legyenek, így biztosítva ügyfeleink számára tervezhetőséget és kiszámíthatóságot.

A konstrukció 30% kezdőbefizetéssel, 24-72 hónapos futamidőre vehető igénybe forint alapon, pénzügyi lízing konstrukcióban. 

Fix kamatozás 4,99%THM-mel:

•Valamennyi Dacia személygépkocsira elérhető
• Futamidő: 24-72hó
• Önerő: minimum 30%
• Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
• Zárt végű pénzügyi lízing

Renault Crédit 4,99%THM - Az ajánlat a 2017.01.01-től visszavonásig érvényes a megkötött vevői szerződésekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 4,99%, minimum önerő 30%, futamidő 24-72hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.