A hónap kiemelt ajánlata:

Akár 4,99% THM minden Dacia személygépjárműre!

A Dacia kiemelt figyelmet fordít Önre és kedvező pénzügyi szolgáltatásaival újabb lehetőségeket nyit meg, kiszámítható költségek mellett!

Fenti ajánlatunk esetében a legfontosabb szempont a hosszú távú pénzügyi  biztonság, ennek érdekében pedig az ajánlat elérhető akár fix kamatozással is!
Céges ügyfeleink a kedvező kamatozáson felül a változó kamatozás választása esetén a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik!

Ajánlatunk feltételei:

Futamidő: 24-72 hónap
Önerő: minimum 30% 
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére akár zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing lehetőség

Dacia haszongépjárműveknél továbbra is elérhető FIX 2,5% THM!

Fejlesszük közösen vállalkozását! Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási eszköz a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Dacia haszongépjármű modell esetében elérhető. Az ajánlat 25% önerő befizetésénél akár 60 hónapos futamidőre igényelhető, mely során a havidíj kiszámítható, így biztosítja vállalkozásának stabilitását hosszú távon!

Látogasson el az önhöz legközelebbi Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes és személyre szabott tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!

Renault Credit 4,99% THM - Az ajánlat a 2018.01.01. után megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig. A Renault Credit  finanszírozási ajánlat fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 4,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 72 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.


Renault Crédit 2,5%THM - Az ajánlat valamennyi Dacia haszonjármű modellre érvényes. A Renault Credit  finanszírozási ajánlat fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,5%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 72 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Credit  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. az egyedi hitelbírálat jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. Az UniCredit Leasing Hungary Zrt. mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhető el.