A hónap kiemelt ajánlata:

Akár 4,99% THM minden Dacia személygépjárműre!

A Dacia kiemelt figyelmet fordít önre és kedvező pénzügyi szolgáltatásaival újabb lehetőségeket nyit meg ön előtt, kiszámítható költségek mellett!

Fenti ajánlatunk esetében a legfontosabb szempont a hosszútávú pénzügyi  biztonság, ennek érdekében pedig az ajánlat elérhető akár fix kamatozással is!
Céges ügyfeleink a kedvező kamatozáson felül a változó kamatozás választása esetén a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik!

Ajánlatunk feltételei:

Futamidő: 24-72 hónap
Önerő: minimum 30% 
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére akár zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing lehetőség

Dacia haszongépjárműveknél továbbra is elérhető FIX 2,5% THM!

Fejlesszük közösen vállalkozását! Üzleti partnereink beruházásainak megvalósításában a legnagyobb biztonságot nyújtó finanszírozási eszköz a fix kamatozású konstrukció, ami most valamennyi Dacia haszongépjármű modell esetében elérhető. Az ajánlat 25% önerő befizetésénél akár 60 hónapos futamidőre igényelhető, mely során a havidíj kiszámítható, így biztosítja vállalkozásának stabilitását hosszú távon!

Látogasson el az önhöz legközelebbi Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes és személyre szabott tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!

Renault Crédit 4,99%THM - Az ajánlat a 2017.07.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes meghatározott Dacia személygépjármű modellre visszavonásig. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat fix kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 4,99%, minimum önerő 30%, futamidő 24-72hónap, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

Renault Crédit 2,5%THM - Az ajánlat valamennyi Dacia haszonjármű modellre érvényes. Az akciós finanszírozás a 2017.04.01-től megkötött vevőszerződésekre érvényes, visszavonásig. Az akciós finanszírozás fix kamatozású, forint alapú konstrukció, minimum önerő 25%, futamidő 24-60hónap, az ajánlat egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A feltüntetett THM 3 000 000 forint önerő, 3.0000.000 forint finanszírozott összeg és 48 hónap futamidő figyelembevételével került megállapításra.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.