A hónap finanszírozási ajánlata: 0%THM  Dacia Dokker és Lodgy modellekre!

Kiemelt Dacia modellek most kiemelkedően vonzó finanszírozási megoldással, magánszemélyek és vállalkozások számára is 0% THM-mel!

Feltételek:

Futamidő: 24-48hó
Önerő: minimum 35%
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing

Akciós finanszírozási ajánlat 2,99%THM-mel  Logan, Logan MCV és Sandero Arctic felszereltségű modellekre TCe 90 motorral!

Céges ügyfeleink a kedvező kamatozáson felül akár a nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció további előnyeit is élvezhetik!

Feltételek:

Futamidő: 24-60hó
Önerő: minimum 30%
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és vállalkozások részére
Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing

Látogasson el az Önhöz legközelebbi Dacia Márkakereskedésbe, ahol kollégáinktól további részletes tájékoztatást kap finanszírozási megoldásainkról!

Renault Crédit 0% THM - Az ajánlat a 2017.04.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig Dacia Dokker személygépjármű és Lodgy modellekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 0%, minimum önerő 35%, maximális futamidő 48 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.

Renault Crédit 2,99% THM - Az ajánlat a 2017.02.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig Logan, Logan MCV és Sandero Arctic felszereltségű modellekre TCe 90 motorral. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 60 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.