A Dacia filozófiája

Még több valóban fontos szempont. Semmi felesleges elem.

A Dacia szellemisége

L'esprit Dacia
Fedezze fel a járatlan ösvényeket!
A Dacia az autóiparban egyedi szellemiségével emelkedik ki a tömegből. A titok: a a gyakorlatiasság. Ebben az egyre összetettebb világban igyekszünk folyamatosan szem előtt tartani a legfontosabb szempontot: hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető új autókat gyártsunk.

A LÉNYEG

La marque Dacia
A LEGJOBB AUTÓ AZ, AMELY MEGFELEL AZ ELVÁRÁSAINAK
Mindig abból indulunk ki, ami a legfontosabb Önnek: hogy mindennap és hosszú időn át bizton számíthasson autójára. Járműveink tágasak valamint tartós és praktikus használatra készültek, emellett kipróbált és ezért megbízható technológiákkal rendelkeznek. Röviden: mindent tudnak amire valóban szüksége van, ráadásul mindezt vonzó megjelenés mellett.

A Dacia márkánál minden egyszerű és világos, hogy könnyedén kiválaszthassa és nyugodt szívvel használhassa kedvenc autóját.

A LEGJOBB ÁR

La marque Dacia
ELÉRHETŐ ÁRÚ autók és szolgáltatások
Mindennap azon dolgozunk, hogy kiváló árat tudjunk Önnek biztosítani. A hagyományos hozzáállással ellentétben a Daciánál az ár maga a kiindulópont. A tervezéstől a gyártáson keresztül az értékesítésig minden egyes lépésnél a költségek optimalizálására összpontosítunk, hogy Ön tényleg csak azért fizessen, amire valóban szüksége van. A Dacia azt jelenti, hogy az új autó megvásárlásával nem kell kompromisszumokat kötnie.

Szeretne többet megtudni a Dacia márkáról?

A Dacia történelme
A Dacia történelme
Dacia - Események
A Dacia hírei
Dacia Franciaországban
A Dacia ígéret