A Dacia filozófiája

Még több valóban fontos szempont. Semmi felesleges elem.

A Dacia márka

A Dacia szellemisége

L'esprit Dacia

Fedezze fel a járatlan ösvényeket!

A Dacia az autóiparban egyedi szellemiségével emelkedik ki a tömegből. A titok: a a gyakorlatiasság. Ebben az egyre összetettebb világban igyekszünk folyamatosan szem előtt tartani a legfontosabb szempontot: hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető új autókat gyártsunk.

A LÉNYEG

La marque Dacia

A LEGJOBB AUTÓ AZ, AMELY MEGFELEL AZ ELVÁRÁSAINAK

Mindig abból indulunk ki, ami a legfontosabb Önnek: hogy mindennap és hosszú időn át bizton számíthasson autójára. Járműveink tágasak valamint tartós és praktikus használatra készültek, emellett kipróbált és ezért megbízható technológiákkal rendelkeznek. Röviden: mindent tudnak amire valóban szüksége van, ráadásul mindezt vonzó megjelenés mellett.

 

A Dacia márkánál minden egyszerű és világos, hogy könnyedén kiválaszthassa és nyugodt szívvel használhassa kedvenc autóját.

A LEGJOBB ÁR

La marque Dacia

ELÉRHETŐ ÁRÚ autók és szolgáltatások

Mindennap azon dolgozunk, hogy kiváló árat tudjunk Önnek biztosítani. A hagyományos hozzáállással ellentétben a Daciánál az ár maga a kiindulópont. A tervezéstől a gyártáson keresztül az értékesítésig minden egyes lépésnél a költségek optimalizálására összpontosítunk, hogy Ön tényleg csak azért fizessen, amire valóban szüksége van. A Dacia azt jelenti, hogy az új autó megvásárlásával nem kell kompromisszumokat kötnie.

Szeretne többet megtudni a Dacia márkáról?

A Dacia történelme

A Dacia történelme

Tudjon meg többet!
Dacia - Események

A Dacia hírei

Tudjon meg többet!
Dacia Franciaországban

A Dacia ígéret

Tudjon meg többet!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet