A Dacia filozófiája

Még több valóban fontos szempont. Semmi felesleges elem.

Koncentráljon a lényegre

A Renault Csoporthoz tartozó Dacia márka mind a járművek kialakítása, mint az értékesítés területén úttörőnek számít.

Nagylelkű
Nagylelkű

A Dacia márka vonzó és minőségi modelljeit elérhető áron biztosítja ügyfeleinek. A legmodernebb technológiákkal felszerelt és meggyőző stílussal rendelkező modellek páratlan kényelmet biztosítanak a mindennapokban. A Dacia modellek mindenki igényére és elvárásaira tudnak megoldást biztosítani.

Megbízható
Megbízható

A Dacia a Renault Csoport tapasztalataira, illetve mérnöki szakértelmére alapozva gyárt modern és megbízható autókat.

A Dacia az összes modellre vonatkozóan 3 éves vagy 100 000 km futásteljesítményig tartó garanciát biztosít.

EGYSZERŰ ÉS ÁTLÁTHATÓ
EGYSZERŰ ÉS ÁTLÁTHATÓ

A Dacia járművek jól kigondoltak, egyszerűen használhatóak és karbantarthatóak. A Dacia magában foglalja az értékesítés új módját is, hiszen ügyfelei számára könnyen átlátható és megbízható megoldásokat biztosít kedvező áron. Ugyanakkor a Dacia speciális és széles körben elérhető karbantartási programmal és vevőszolgálattal is rendelkezi.

MEGFONTOLT
MEGFONTOLT

A Dacia mindig is a kiváló ár/érték arányról volt híres. Ez nincs másképpen manapság sem, hiszen autóink legmodernebb biztonsági és kényelmi funkciókkal vannak felszerelve mindenki számára elérhető áron. A Dacia valóban egy okos döntés lehet és az autóvásárlás mellett marad lehetősége nyaralni menni, meglepni gyermekét álmai hangszerével, vagy egyszerűen csak félretenni a megspórolt pénzt.

Dacia - Események

A Dacia hírei

Tudjon meg többet!
Dacia Franciaországban

A Dacia ígéret

Tudjon meg többet!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Tudjon meg többet