A Dacia márka

Okos döntés, kedvező áron.

Dacia Lodgy - Belső kialakítás

A legjobb ár

A verhetetlen áron kínált Dacia járművek az optimalizált karbantartási programoknak és a hatékony fogyasztású motoroknak köszönhetően versenyképes működési költségeket jelentenek tulajdonosaik számára.

Emellett, mivel mindannyiunknak különböző elvárásai vannak, a Dacia járművek felszereltségét felesleges elemek nélkül, a lényegre összpontosítva alakítottuk ki - ezeket Ön a saját igényeihez igazíthatja.

Dacia Logan - Tágas és családi belső kialakítás

Tágas belső kialakítás

A Dacia járművek tágas, kényelmes belső kialakítást biztosítanak, ezen az áron egyedülálló módon.

A praktikus és variálható utastér 2-7 utast képes elszállítani a modelltől és az összeállítástól függően, így autóink egyedülálló méretű csomagteret is képesek biztosítani a nagy méretű csomagok és tárgyak szállításához.

Dacia Duster

A bizonyított megbízhatóság

A Renault Csoport márkájaként a Dacia olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amelyek segítségével megbízható és robusztus autókat fejleszt ki.

Az autók megbízhatóságára bármilyen úti- és időjárási körülmények között bátran számíthat. Éppen ezért a Dacia 3 évre vagy 100 000 km-es futásteljesítményig garanciát biztosít.

Dacia - értékek

A Dacia filozófiája

Tudjon meg többet!
Dacia - Események

A Dacia hírei

Tudjon meg többet!

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet