SZOLGÁLTATÁSAINK

MULTIMÉDIA

Ismerje meg, hogyan tudja a Media Nav vagy a Media Nav Evolution multimédia rendszerben frissíteni a térképeket.

MEDIA NAV EVOLUTION KOMPATIBILIS AZ APPLE CARPLAY™ ÉS AZ ANDROID AUTO™ ALKALMAZÁSOKKAL

Dacia - Navigáció
Navigáció
Kiváló navigáció és TMC forgalmi adatok (Traffic Message Channel, országtól függően) - így akadályok nélkül juthat a céljához.
Dacia - Multimédia
Multimédia
A Bluetooth® illetve a jack- és az USB-csatlakozókon keresztül kedvenc zenéit hallgathatja.
Dacia - Rádió
Rádió
Könnyedén és gyorsan elmentheti kedvenc rádióállomásait, amelyeket azonnal hallgathat, amint a kormányon elhelyezett vezérlőt megérinti.
Dacia - Telefon
Telefon
A Bluetooth®-párosítással teljes biztonságban telefonálhat az autóban. *SIRI-hangfelismerés az iPhone-on (iPhone 5 vagy újabb és iOS 7.1 vagy újabb).
Dacia - Apple Carplay™
Apple Carplay™
A Media Nav Evolution képernyőjén az iPhone-ra telepített legkiválóbb,az Apple által hitelesített alkalmazások közül válogathat (iPhone 5 vagy újabb és iOS 7.1 vagy újabb). Csatlakoztassa az iPhone-t az USB-csatlakozóhoz a kábellel, és hallgasson zenét kedvére. Könnyedén elolvashatja vagy lediktálhatja üzeneteit, felveheti a telefonhívásokat, illetve elindíthatja a navigációt. A csatlakozáshoz a telefonhoz kapott USB-kábelt használja.

*Az elérhetőség a modelltől és a gyártási dátumtól függően eltérő lehet. Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. márkája.
Dacia - Android Auto™
Android Auto™
A képernyőn az Android 5.0 Lollipop vagy újabb verzióval felszerelt okostelefon legjobb alkalmazásait találhatja meg kifejezetten az autózáshoz. A Google Maps a Media Nav Evolution képernyőjén navigálja utazás közben. Az üzeneteket is lediktálhatja, illetve kedvenc zenéit is bármikor lejátszhatja. A csatlakozáshoz a telefonhoz kapott USB-kábelt használja.

*Az elérhetőség a modelltől és a gyártási dátumtól függően eltérő lehet. Az Android Auto™ a Google Inc. Márkája. Az Android Auto™ jelenleg nem elérhető a magyarországi Google Play áruházból.
VEZESSEN TELJES NYUGALOMBAN!
HASZNÁLJA A WAZE RENDSZERÉT A MEDIA NAV EVOLUTION KÉPERNYŐJÉN
Az autós utazásokhoz elengedhetetlen Waze-t világszerte több mint 100 millió felhasználó használja. Jusson el úti céljához a lehető legrövidebb idő alatt a Media Nav Evolution rendszer, illetve az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ segítségével. Az alkalmazás elvezeti a forgalommentes útvonalakon, és figyelmezteti önt a fennakadásokra, akadályokra. Röviden szólva, ő az ideális útitárs.
DACIA MEDIA NAV TÉRKÉPFRISSÍTÉS
A lenti gombra való kattintással Önt partnercégünk, a Naviextra oldalára irányítjuk át.

1. LÉPÉS

Helyezzen be egy USB-kulcsot a Media Nav Evolution rendszerébe egy percre, amíg a rendszer szinkronizálódik, majd húzza ki.

2. LÉPÉS

Hozzon létre egy Renault Naviextras fiókot. Ezután letöltheti és telepítheti a Media Nav Toolboxot a számítógépen.

3. LÉPÉS

Válassza ki a katalógusban a frissítéseket. Az USB-kulcsot helyezze be a számítógépbe, és töltse le a Media Nav Toolbox tartalmát.

4. LÉPÉS

Térjen vissza az autóba, és az USB-kulcsot helyezze be a Media Nav Evolution rendszerébe, majd telepítse a letöltéseket.

Dacia - okostelefon
Az okostelefon kompatibilitásának ellenőrzése
Szinkronizálja az okostelefonját, majd telefonáljon teljes biztonságban a Media Nav Evolution rendszerbe beépített kihangosító segítségével.
Dacia - GYIK
Gyakori kérdések
Kérdése van a Media Nav Evolution rendszerrel kapcsolatban? Ismerje meg, hogyan tudja a lehető legjobban használni a rendszert.

ISMERJE MEG A TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINKAT

Dacia – Finanszírozás
Finanszírozás
Dacia – Tartozékok
Tartozékok