VADIÚJ DUSTER MULTIMÉDIA RENDSZEREK

Új funkciók a mindennapi élet egyszerűsítésére  
Új Media Nav Live
Készüljön fel egy olyan online vezetési élményre, mint még soha. Fedezze fel a Media Nav Live-ot a praktikus 10,1"-os érintőképernyőn. 

A Media Nav Live segítségével számos kényelmes, könnyen használható és modern funkcióhoz férhet hozzá:
Online navigáció, Online szolgáltatások, App Store, Vezeték nélküli okostelefon-tükrözés, Arkamys® 3D hangrendszer.

  Új Media Control
  Az okostelefonja multimédia rendszerré alakul át. ​Az ingyenes Dacia Media Control alkalmazással (elérhető Android és iOS rendszerekre) zökkenőmentesen kapcsolódhat a multifunkciós műszeregységgel.

  Az Új Dacia Media Control megújult kezelőfelülete a legalapvetőbb funkciókat kínálja Önnek. 

   Új Media Display
   Induljon útnak nyugodtan a Media Display segítségével!
   Az Új Media Display nagy, 10,1"-os érintőképernyőjével könnyedén kezelheti hívásait és zenéit. Emellett kihasználhatja a vezeték nélküli okostelefon-tükrözés előnyeit, hogy kedvenc alkalmazásai a képernyőn jelenjenek meg.
    
   Az okostelefonjával és a távoli szolgáltatáscsomaggal megkeresheti járművét a térképen, illetve egyéb  érdekes pontokat kereshet a térképen (kedvenc kereskedés, benzinkutat stb.). Emellett ellenőrizheti a  futásteljesítményt és a fennmaradó hatótávolságot, és akár 5 évig élvezheti a FOTA* frissítéseket.  (Elérhetősége országtól függ.)   

   *FOTA = Firmware over the air, ami azt jelenti, hogy szoftverfrissítéseket kaphat anélkül, hogy a márkakereskedésbe kellene mennie.