Dacia Duster

Vadiúj Duster

kedvezményes kezdőár

7 199 000-tól

Vadiúj Dacia Duster maximum 3 éves futamidejű, forint alapú finanszírozással is, FIX 4,9% THM-mel!   

A 2 millió tulajdonossal igazi sikertörténetnek számító Duster bemutatkozik, egy teljesen megújult 3. generációval, magabiztos dizájnnal, elismert terepjáró képességekkel, és a már jól ismert sokoldalúságával!

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 7.199.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 4.199.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.


Dizájn

Dusterebb, mint valaha

140 lóerős
Full Hybrid
4X4
meghajtás*

6
YouClip rögzítési pont
10,1"
érintőképernyő
* elérhető a TCe130 hajtáslánccal 

Hibrid

nem kell tölteni

HIBRIDKÉNT IS ELÉRHETŐ!

A vadiúj Duster most először rendelkezik hibrid meghajtással, 140 lóerős teljesítménnyel. Élvezze a dinamikus, töltési stressz nélküli motort. Városi környezetben az utazási idő akár 80%-ában teljesen elektromos módban közlekedhet, és akár 40%-kal* csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

*városi vezetés közben, egy egyenértékű benzinmotorhoz képest.
Gazdaságos hajtáslánc HYBRID 140


Fedezze fel a HYBRID 140 hajtás előnyeit!
Könnyed vezetés
többfokozatú automata sebességváltó


Vezetési élmény
csendes elindulás teljesen elektromosan


Vezetés öröme
 akár 80%-ban elektromos közlekedés 

Akár 40%-os üzemanyag-megtakarítás és akár  20%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátás*

*városi vezetés közben, egy egyenértékű benzinmotorhoz képest.

4X4

Egy valódi terepjáró

Mindig csúcsra járatva

Akár 217 mm-es hasmagasság, 30°-nál nagyobb terepszögek a lejtők megmászásához (összkerékhajtással) és karcálló anyagokkal: az SUV DNS-hez továbbra is hűen a vadiúj Duster kiváló terepképességekkel rendelkezik.

YouClip

Alakítsa a belső teret

YOUCLIP RÖGZÍTÉSI RENDSZER
A YouClip egy vadonatúj, akár 6 rögzítési ponttal rendelkező rendszer, amelyet használhat telefonja felfogatására, a 3-in-1 (lámpa, akasztó, pohártartó) tartozék elhelyezésére; illetve számos más hasznos kiegészítő is elérhető, amelyeket könnyen elhelyezhet az autó különböző pontjain. 

MULTIMÉDIA

Media Nav live

MULTIMÉDIA
Mindig naprakész térképek és valós idejű közlekedési információk a 10,1"-os színes érintőképernyőn, csatlakoztatott szolgáltatások, vezeték nélküli okostelefon-tükrözés Apple és Android rendszerhez, 3D Arkamys® hangrendszer, válogatott és személyre szabott alkalmazások... Fedezze fel az új Media Nav Live multimédia rendszerünket.
7"-os fedélzeti számítógép
Kövessen nyomon minden vezetési és fogyasztási információt egy 7"-os kijelzőn.
10,1”-os multimédia kijelző
Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4X4 Monitor rendszer, multimédia, stb. Csatlakoztassa okostelefonját vezeték nélkül vagy USB kábellel és használja kedvenc alkalmazásait a multimédia kijelzőn.
Koncerttermi hangzás
Hozzáférhet kedvenc zenéihez, és a lehető legtöbbet hozhatja ki az Arkamys® által kifejlesztett 3D hangrendszerből.
Online navigáció
Naprakész európai térképekkel és valós idejű közlekedési információkkal könnyebbé teheti napi utazásait.

A Journey vagy az Extreme tetszik?

Fedezze fel a városi és elegáns Duster Journey-t, valamint a szabadtéri és sportos Duster Extreme-et.
Dacia Duster Version Journey
Journey verzió
Utazzon kényelmesen minden nap a vadiúj Duster Journey modellel, amely alapfelszereltségként rendelkezik Media Nav Live online navigációval, elektromos parkolófékkel és vezeték nélküli töltővel.
Dacia Duster Version Extreme
Extreme verzió
Élvezze a szabadtéri tevékenységeket a vadiúj Duster Extreme modellel, amely alapfelszereltségként könnyen tisztítható mikromintázatú kárpitozással, moduláris hosszanti tetősínekkel és YouClip 3-in-1 (lámpa, akasztó, pohártartó) tartozékkal is rendelkezik.

fedezze fel továbbá...

Dacia Duster
iratkozzon fel a modellhírekre
A feltüntetett 7 199 000 Ft-os indulóár Vadiúj Duster Essential ECO-G 100 modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2024. július 1-jétől megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció Vadiúj Dacia Duster személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július 1-jétől visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 7.199.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 4.199.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

Vadiúj Duster Essential ECO-G 100 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,5-8,1; CO2-kibocsátás g/km: 126-147. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.