Új Dacia Jogger - 5 vagy 7 személyes családi autó

Új Dacia Jogger

Akár napi 1700 Ft-ért, 7,46% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 7,63%
kezdő listaár 5 299 000 Ft
árlista letöltése

A megújult, 7 személyes családi autó

Az Új Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.

 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - külső megjelenés
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - utastér, ülések
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - hátsó nézet
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - utastér, műszerfal

Kiválóan variálható

Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Új Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki.

Új Dacia Jogger - 7 személyes

Utazzon az egész családdal

A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

Új Dacia Jogger - 5 személyes

Utazzon praktikusan

Az Új Dacia Jogger utasterében akár 5 személy is elfér! A számos tágas tárolóhely mellett a hátsó üléseket lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat.

felszereltség

Minden szinten felszerelve

Moduláris tetőrudak - Új Dacia Jogger

Moduláris tetőrudak

A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetőrudakat a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!

 24 liter tárolóhely - Új Dacia Jogger

24 liter tárolóhely

Az Új Dacia Jogger a számtalan okosan kialakított, bárki számára könnyedén elérhető tárolóhellyel rengeteg helyet biztosít az utasai számára.

 Csúsztatható asztalkák - Új Dacia Jogger

Csúsztatható asztalkák

Mi mindenki kényelmére gondoltunk! Az utastér hátsó részében gyermekei a csúsztatható asztalkáknak köszönhetően kedvükre alakíthatják ki a saját utazóterüket.

Az Új Dacia Jogger verziójától függetlenül az autó utasterében egy teljes értékű multimédiás rendszert ismerhet meg!
Media Control - Új Dacia Jogger

Media Control

Okostelefonhoz használható dokkolóegység, 3,5“-os digitális műszeregységen megjelenő kijelző, vezérlők a kormány mögött és két hangszóró - a Media Control leegyszerűsíti az utazásokat. Ismerje meg a lehetőségeket - csatlakoztassa az okostelefonját a Bluetooth® vagy a Dacia Media Control alkalmazás segítségével. Használja kedvenc navigációs rendszerét és hallgassa kedvenc zeneszámait!

Media Display - Új Dacia Jogger

Media Display

Ismerje meg a Media Display rendszerben rejlő lehetőségeket! A 4 hangszóró mellett a nagy méretű, 8“-os érintőképernyő segítségével könnyedén átláthatja az elérhető funkciókat. Az intuitív kezelőfelületen keresztül használható a Bluetooth®, illetve az Android AutoTM és a Apple CarPlayTM is.

 Dacia MEDIA NAV - Új Dacia Jogger

MEDIA NAV

Rádió, multimédia, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM használata vezeték nélkül... A MEDIA NAV használata mellett semmiben sem szenved majd hiányt! A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében. Az gazdag felszereltségében megtalálható a beépített navigációs rendszer is, hogy Ön mindig korlátok nélkül utazhasson.

LED-es tompított fényszórók - Új Dacia Jogger

LED-es tompított fényszórók

Válassza a biztonságot! Az Új Dacia Jogger fényszórói bármilyen körülmények között automatikusan bekapcsolnak, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.

Elektromos parkolófék - Új Dacia Jogger

Elektromos parkolófék

A könnyen kezelhető elektromos parkolófék nagyobb vezetési kényelmet biztosít.

Automata Dacia Kártya - Új Dacia Jogger

Automata Dacia Kártya

Automata ajtózárak és motorindítás! Az ajtózárak működése és a motor indítása soha nem volt még olyan egyszerű, mint az Új Dacia Jogger esetében, ugyanis az automata Dacia Kártya mindenről gondoskodik – legyen az a zsebében vagy akár a táskájában.

vezetéstámogató és biztonsági rendszerek

Vezessen nyugodtan!

méretek

A tágas méretekkel ellátott családi autó

Új Jogger - méretek elölről
Új Jogger - méretek oldalról
Új Jogger - méretek hátulról

verziók

Válassza ki az Önnek megfelelő verziót!

Essential - 5 ülés

Essential - 5 ülés

kezdő listaár 5 299 000 Ft

 • Hosszanti tetősínek (fekete)
 • Ködfényszórók
 • MEDIA CONTROL:DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl.,2 hangsz.+kormány alatti vez.+okostel. alk.
 • Sebességkorlátozó
Essential - 7 ülés

Essential - 7 ülés

kezdő listaár 5 549 000 Ft

 • Hosszanti tetősínek (fekete)
 • Ködfényszórók
 • MEDIA CONTROL:DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl.,2 hangsz.+kormány alatti vez.+okostel. alk.
 • Sebességkorlátozó
Comfort - 5 ülés

Comfort - 5 ülés

kezdő listaár 5 949 000 Ft

 • Manuális klímaberendezés
 • Hátsó parkolóradarok
 • MEDIA DISP.:8"multim.+DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl., 4 hangsz.+korm. al. vez.+okostel. tükr.
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
Comfort - 7 ülés

Comfort - 7 ülés

kezdő listaár 6 199 000 Ft

 • Manuális klímaberendezés
 • Hátsó parkolóradarok
 • MEDIA DISP.:8"multim.+DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl., 4 hangsz.+korm. al. vez.+okostel. tükr.
 • Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
Extreme - 5 ülés

Extreme - 5 ülés

kezdő listaár 6 249 000 Ft

 • Automata klímaberendezés (1 zónás)
 • Automata Dacia Kártya
 • Tolatókamera
 • 16" alufelni fekete MAHALIA dizájn
Extreme - 7 ülés

Extreme - 7 ülés

kezdő listaár 6 499 000 Ft

 • Automata klímaberendezés (1 zónás)
 • Automata Dacia Kártya
 • Tolatókamera
 • 16" alufelni fekete MAHALIA dizájn

részletek...

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 01. 01. után Új Dacia Jogger TCe 100 LPG Essential – 7 üléses – modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1700 Ft-os napidíj, 51 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 5 549 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 7,12% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 3 049 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 654 969 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 703 969 Ft.


Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 7,27%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 642 598 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 642 598 Ft, havidíj: 50 906 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 7,63%.


A THM meghatározása a 2021. 12. 21. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SPRING
ÚJ SPRING
kezdő listaár 6 849 000 Ft
ÚJ DUSTER
ÚJ DUSTER
kezdő listaár 4 849 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet