Új Dacia Jogger - 5 vagy 7 személyes családi autó

Dacia Jogger

A Nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával akár napi 1400 Ft-tól 12,14% THM-mel. Referencia THM: 12,97%, futamidő: 48 hónap, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit finanszírozással!* Referencia THM: 12,97%.
kezdő listaár 6 389 000 Ft
árlista letöltése

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 12,09%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 073 524 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 073 524 Ft, havidíj: 60 075 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 12,97%.

A megújult, 7 személyes családi autó

Az Új Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.

 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - külső megjelenés
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - utastér, ülések
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - hátsó nézet
 • Új Dacia Jogger - a 7 személyes családi autó - utastér, műszerfal

Kiválóan variálható

Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Új Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki.

Új Dacia Jogger - 7 személyes

Utazzon az egész családdal

A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

Új Dacia Jogger - 5 személyes

Utazzon praktikusan

Az Új Dacia Jogger utasterében akár 5 személy is elfér! A számos tágas tárolóhely mellett a hátsó üléseket lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat.

felszereltség

Minden szinten felszerelve

Moduláris tetőrudak - Új Dacia Jogger

Moduláris tetősínek

A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetősíneket a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!

 23 liter tárolóhely - Új Dacia Jogger

23 liter tárolóhely

Az Új Dacia Jogger a számtalan okosan kialakított, bárki számára könnyedén elérhető tárolóhellyel rengeteg helyet biztosít az utasai számára.

 Csúsztatható asztalkák - Új Dacia Jogger

Csúsztatható asztalkák

Mi mindenki kényelmére gondoltunk! Az utastér hátsó részében gyermekei a csúsztatható asztalkáknak köszönhetően kedvükre alakíthatják ki a saját utazóterüket.

Az Új Dacia Jogger verziójától függetlenül az autó utasterében egy teljes értékű multimédiás rendszert ismerhet meg!
Media Control - Új Dacia Jogger

Media Control

Okostelefonhoz használható dokkolóegység, 3,5“-os digitális műszeregységen megjelenő kijelző, vezérlők a kormány mögött és két hangszóró - a Media Control leegyszerűsíti az utazásokat. Ismerje meg a lehetőségeket - csatlakoztassa az okostelefonját a Bluetooth® vagy a Dacia Media Control alkalmazás segítségével. Használja kedvenc navigációs rendszerét és hallgassa kedvenc zeneszámait!

Media Display - Új Dacia Jogger

Media Display

Ismerje meg a Media Display rendszerben rejlő lehetőségeket! A 4 hangszóró mellett a nagy méretű, 8“-os érintőképernyő segítségével könnyedén átláthatja az elérhető funkciókat. Az intuitív kezelőfelületen keresztül használható a Bluetooth®, illetve az Android AutoTM és a Apple CarPlayTM is.

 Dacia MEDIA NAV - Új Dacia Jogger

MEDIA NAV

Rádió, multimédia, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM használata. A MEDIA NAV használata mellett semmiben sem szenved majd hiányt! A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében. Az gazdag felszereltségében megtalálható a beépített navigációs rendszer is, hogy Ön mindig korlátok nélkül utazhasson.

LED-es tompított fényszórók - Új Dacia Jogger

LED-es tompított fényszórók

Válassza a biztonságot! Az Új Dacia Jogger fényszórói bármilyen körülmények között automatikusan bekapcsolnak, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.

Elektromos parkolófék - Új Dacia Jogger

Elektromos parkolófék

A könnyen kezelhető elektromos parkolófék nagyobb vezetési kényelmet biztosít.

Automata Dacia Kártya - Új Dacia Jogger

Automata Dacia Kártya

Automata ajtózárak és motorindítás! Az ajtózárak működése és a motor indítása soha nem volt még olyan egyszerű, mint az Új Dacia Jogger esetében, ugyanis az automata Dacia Kártya mindenről gondoskodik – legyen az a zsebében vagy akár a táskájában.

Fedezze fel az alkalmazást - Dacia AR

Dacia AR AP QR code

Szórakoztató és könnyen használható

Egy alkalmazás amellyel felfedezheti Dacia modell palettánkat...

a kiterjesztett valóságban!

A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

 

Az alkalmazás letöltéséhez:

 • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
 • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

vezetéstámogató és biztonsági rendszerek

Vezessen nyugodtan!

méretek

A tágas méretekkel ellátott családi autó

Új Jogger - méretek elölről
Új Jogger - méretek oldalról
Új Jogger - méretek hátulról

verziók

Válassza ki az Önnek megfelelő verziót!

Essential - 5 ülés

Essential - 5 ülés

 • LPG
kezdő listaár 6 389 000 Ft
Essential - 7 ülés

Essential - 7 ülés

 • LPG
kezdő listaár 6 709 000 Ft
Expression - 5 ülés

Expression - 5 ülés

 • LPG
 • Benzin
kezdő listaár 7 079 000 Ft
Expression - 7 ülés

Expression - 7 ülés

 • LPG
 • Benzin
kezdő listaár 7 399 000 Ft
Extreme - 7 ülés

Extreme - 7 ülés

 • LPG
 • Benzin
kezdő listaár 7 699 000 Ft

részletek...

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 08. 01. és 2022. 08. 10. között Dacia Jogger Essential ECO-G 100 - 7 üléses - modellre igényelt és legkésőbb 2022. 09. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1400,- Ft-os napidíj, 42 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra.  A megadott napi díj összege 6 709 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft állami támogatást tartalmazó 4 092 490 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 11,35% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 616 510,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 001 936,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 618 446,-Ft. 
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 12,09%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 073 524 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 073 524 Ft, havidíj: 60 075 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 12,97%.
A THM meghatározása a 2022. 07. 28. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

ezek is tetszeni fognak...

Új SPRING
Új SPRING
kezdő listaár 8 209 000 Ft
ÚJ DUSTER
ÚJ DUSTER
kezdő listaár 5 599 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet