Új Dacia Jogger - 5 vagy 7 személyes családi autó

Új Jogger

kezdő listaár

6 589 000 Ft

A Nagycsaládosok autóvásárlási támogatásával akár napi 1500 Ft-tól 15,97% THM-mel. Referencia THM: 17,05%, futamidő: 48 hónap, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit finanszírozással! Referencia THM: 17,05%

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 15,63%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 404 586 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 404 586 Ft, havidíj: 67 119 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 17,05%.

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ

Az Új Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.     

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

KIVÁLÓAN VARIÁLHATÓ

Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Új Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki.       
  
7 férőhely
UTAZZON AZ EGÉSZ CSALÁDDAL
A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.
5 férőhely
UTAZZON PRAKTIKUSAN
Az Új Dacia Jogger utasterében akár 5 személy is elfér! A számos tágas tárolóhely mellett a hátsó üléseket lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat.

FELSZERELTSÉG

MINDEN SZINTEN FELSZERELVE

kényelem és sokoldalúság
Moduláris tetőrudak - Új Dacia Jogger
moduláris tetősín
A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetősíneket a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!
 24 liter tárolóhely - Új Dacia Jogger
24 liter tárolóhely
Az Új Dacia Jogger a számtalan okosan kialakított, bárki számára könnyedén elérhető tárolóhellyel rengeteg helyet biztosít az utasai számára.
 Csúsztatható asztalkák - Új Dacia Jogger
Csúsztatható asztalkák
Mi mindenki kényelmére gondoltunk! Az utastér hátsó részében gyermekei a csúsztatható asztalkáknak köszönhetően kedvükre alakíthatják ki a saját utazóterüket.
Multimédia
Az Új Dacia Jogger verziójától függetlenül az autó utasterében egy teljes értékű multimédiás rendszert ismerhet meg!     
Media Control - Új Dacia Jogger
Media Control
Okostelefonhoz használható dokkolóegység, 3,5“-os digitális műszeregységen megjelenő kijelző, vezérlők a kormány mögött és két hangszóró - a Media Control leegyszerűsíti az utazásokat. Ismerje meg a lehetőségeket - csatlakoztassa az okostelefonját a Bluetooth® vagy a Dacia Media Control alkalmazás segítségével. Használja kedvenc navigációs rendszerét és hallgassa kedvenc zeneszámait!
Media Display - Új Dacia Jogger
Media Display
Ismerje meg a Media Display rendszerben rejlő lehetőségeket! A 4 hangszóró mellett a nagy méretű, 8“-os érintőképernyő segítségével könnyedén átláthatja az elérhető funkciókat. Az intuitív kezelőfelületen keresztül használható a Bluetooth®, illetve az Android AutoTM és a Apple CarPlayTM is.     
 Dacia MEDIA NAV  - Új Dacia Jogger
Media Nav
Rádió, multimédia, az Android AutoTM  és az Apple CarPlayTM  használata vezeték nélkül... A MEDIA NAV használata mellett semmiben sem szenved majd hiányt! A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében. Az gazdag felszereltségében megtalálható a beépített navigációs rendszer is, hogy Ön mindig korlátok nélkül utazhasson.

Technológia
LED-es tompított fényszórók - Új Dacia Jogger
LED-es tompított fényszórók
Válassza a biztonságot! Az Új Dacia Jogger fényszórói bármilyen körülmények között automatikusan bekapcsolnak, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.
Elektromos parkolófék - Új Dacia Jogger
Elektromos parkolófék
A könnyen kezelhető elektromos parkolófék nagyobb vezetési kényelmet biztosít.
Automata Dacia Kártya - Új Dacia Jogger
Automata Dacia Kártya
Automata ajtózárak és motorindítás! Az ajtózárak működése és a motor indítása soha nem volt még olyan egyszerű, mint az Új Dacia Jogger esetében, ugyanis az automata Dacia Kártya mindenről gondoskodik – legyen az a zsebében vagy akár a táskájában.

FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

VEZESSEN NYUGODTAN!


MÉRETEK

A TÁGAS MÉRETEKKEL ELLÁTOTT CSALÁDI AUTÓ


Az Új Dacia Jogger részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 09. 20. és 2022. 10. 10. között Dacia Jogger Essential ECO-G 100 - 7 üléses - modellre igényelt és legkésőbb 2022. 11. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 1500,- Ft-os napidíj, 45 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 6 909 000 Ft bruttó vételár, 2 500 000 Ft állami támogatást tartalmazó 4 421 770 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 14,71% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 487 240,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 283 218,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 3 770 458,-Ft.
A THM meghatározása a 2022. 09. 19. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. ** Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Similar models
Similar models