Sandero Stepway crossover

ÚJ Dacia Sandero Stepway

Akár napi 1300 Ft-tól, 6,89% THM-mel (referencia THM: 7,06%, futamidő: 48 hónap), 5 év vagy 100 000 km garanciával!*
kezdő listaár 4 849 000 Ft
Árlista letöltése

Dizájn

A robusztus és sokoldalú crossover

Gyönyörű ívek, egyenes és vízszintes vonalak, a márka új, Y-alakú fényjegye és emelt hasmagasság... Az Új Sandero Stepway megújult külsejében is egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.

 • Sandero Stepway - crossover elölről
 • Sandero Stepway – crossover külső megjelenése, oldalról
 • Sandero Stepway – crossover külső megjelenése, hátulról
 • A Sandero Stepway belső kialakítása
 • A Sandero Stepway utasterének kialakítása

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, sokféle használathoz

Moduláris tetőrudak - Sandero Stepway

Moduláris tetőrudak

Tegnap egy biciklit kellett szállítania, ma viszont már egy tetőcsomagtartóra van szükség? A moduláris tetőrudakkal helyet takaríthat meg, mivel keresztirányú tetőrudakká alakíthatók, így a szállítandó tárgyakat azonnal be is pakolhatja. Okos megoldás!

Variálható csomagtér - Sandero Stepway

Variálható csomagtér

Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.

Megemelt hasmagasság - Sandero Stepway

Emelt hasmagasság

Az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Új Sandero Stepway volánja mögött többféle útnak is nekivághat.

Automata Dacia Kártya - Sandero Stepway

Automata Dacia Kártya

Elege van már abból, hogy a zsebe mélyén keresse az autó kulcsait? Autó nyitása, motor indítása... Válassza az automata Dacia Kártya nyújtotta egyszerűséget!

Tárolóhely a könyöktámaszban - Sandero Stepway

Nagy tárolóhelyek

Az Új Sandero Stepway számos okos tárolóhellyel ellátott középső könyöktámaszával könnyedén rendszerezheti a mindennapjait.

LED-es fényszórók - Sandero Stepway

LED-es tompított fényszórók

Legyen akár éjjel, akár nappal, az Új Sandero Stepway LED-es tompított fényszórói automatikusan felkapcsolódnak, így bármilyen körülmények között képesek optimális láthatóságot biztosítani az Ön számára. Még nagyobb nyugalmat jelent, hogy az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolnak, szükség esetén.

Automata parkolófék - Sandero Stepway

Elektromos parkolófék

Az elektromos parkolóféknek köszönhetően a manőverek még kényelmesebbé és egyszerűbbé válnak.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero Stepway

MEDIA NAV*

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

Dacia Media Control Sandero Stepway

Media Display*

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 

Media Display multimédiás rendszer - Sandero Stepway

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak

Karbantartás

Az Új Sandero Stepway karbantartása: mi sem egyszerűbb!

A Sandero Stepway karbantartása

5 év vagy 100 000 km garancia, Renault Credit finanszírozás esetén!*

 • A karbantartási program alkalmazása
 • 87 ellenőrzési pont
 • Kizárólag eredeti alkatrészek használata

Méretek

Az optimális méretű crossover

Első Sandero Stepway méretek
A Sandero Stepway oldalsó méretei
Hátsó Sandero Stepway méretek

Verziók

Válassza ki a stílusának megfelelőt! Új Sandero Stepway

Stepway Essential

Stepway Essential

kezdő listaár 4 849 000 Ft

 • Manuális klímaberendezés
 • Ködfényszórók
 • MEDIA CONTROL:DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl.,2 hangsz.+kormány alatti vez.+okostel. alk.
 • Moduláris hosszanti tetősínek
Stepway Comfort

Stepway Comfort

kezdő listaár 5 249 000 Ft

 • Bőrhatású kormány
 • Hátsó parkolóradarok
 • MEDIA DISP.:8"multim.+DAB+Bluetooth® kihang.,1 USB csatl., 4 hangsz.+korm. al. vez.+okostel. tükr.
 • Magasságban és mélységben állítható kormányoszlop

Az Új Dacia Sandero Stepway részletesen

Referencia THM: 7,06%


*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 01. 01. után Új Dacia Sandero Stepway Essential TCe 90 modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 1300 Ft-os napidíj, 39 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 4 849 000 Ft bruttó vételár, 2 400 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 6,59% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 2 449 000 Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 499 140 Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 948 140 Ft.


Reprezentatív példa: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 6,75%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 595 463 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 595 463 Ft, havidíj: 49 903 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 6,75%.


A THM meghatározása a 2021. 12. 21. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO
ÚJ SANDERO
kezdő listaár 4 069 000 Ft
ÚJ DUSTER
ÚJ DUSTER
kezdő listaár 4 849 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet