Sandero Stepway crossover

Új Sandero Stepway

kezdő listaár

6 239 000 Ft

Új Dacia Sandero Stepway akár napi 2300 Ft-ért, 16,06% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával, Renault Credit Finanszírozással!* Referencia THM: 16,42%

Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 15,09%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 354 214 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 354 214 Ft, havidíj: 66 047 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 16,42%.

A robusztus és sokoldalú crossover

Gyönyörű ívek, egyenes és vízszintes vonalak, a márka új, Y-alakú fényjegye és emelt hasmagasság... az Új Sandero Stepway megújult külsejében is egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, sokféle használathoz

Sokoldalúság
Moduláris tetőrudak - Sandero Stepway
Moduláris tetősínek
Tegnap egy biciklit kellett szállítania, ma viszont már egy tetőcsomagtartóra van szükség? A A moduláris tetősínekkel helyet takaríthat meg, mivel keresztirányú tetőrudakká alakíthatók, így a szállítandó tárgyakat azonnal be is pakolhatja. Okos megoldás!
Variálható csomagtér - Sandero Stepway
Variálható csomagtér
Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.
Megemelt hasmagasság - Sandero Stepway
Emelt hasmagasság
Az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Új Sandero Stepway volánja mögött többféle útnak is nekivághat.
Kényelem
Automata Dacia Kártya - Sandero Stepway
Automata Dacia Kártya
Elege van már abból, hogy a zsebe mélyén keresse az autó kulcsait? Autó nyitása, motor indítása... Válassza az automata Dacia Kártya nyújtotta egyszerűséget!
Tárolóhely a könyöktámaszban - Sandero Stepway
Nagy tárolóhelyek
az Új Sandero Stepway számos okos tárolóhellyel ellátott középső könyöktámaszával könnyedén rendszerezheti a mindennapjait.
Technológia
LED-es fényszórók - Sandero Stepway
LED-es tompított fényszórók
Legyen akár éjjel, akár nappal, az Új Sandero Stepway LED-es tompított fényszórói automatikusan felkapcsolódnak, így bármilyen körülmények között képesek optimális láthatóságot biztosítani az Ön számára. Még nagyobb nyugalmat jelent, hogy az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolnak, szükség esetén.
Automata parkolófék - Sandero Stepway
Elektromos parkolófék
Az elektromos parkolóféknek köszönhetően a manőverek még kényelmesebbé és egyszerűbbé válnak.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero Stepway
MEDIA NAV*
Az okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.
Dacia Media Control Sandero Stepway
Media Display*
Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 
Media Display multimédiás rendszer - Sandero Stepway
Dacia Media Control alkalmazás
Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak


Karbantartás

az Új Sandero Stepway
karbantartása: mi sem egyszerűbb!

5 ÉV VAGY 100 000 KM GARANCIA, RENAULT CREDIT FINANSZÍROZÁS ESETÉN!*
  • A karbantartási program alkalmazása
  • 87 ellenőrzési pont
  • Kizárólag eredeti alkatrészek használata

Méretek

Az optimális méretű crossover


Az Dacia Sandero Stepway részletesen

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 09. 20. és 2022. 10. 10. között Dacia Sandero Stepway Essential TCe 90 modellre igényelt és legkésőbb 2022. 11. 09-ig megkötött és folyósított zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes. A feltüntetett 2300,- Ft-os napidíj, 69 000 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 6 239 000 Ft bruttó vételár, 2 994 720 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 14,78% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 3 244 280,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 1 497 007,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 4 741 287,-Ft.
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 15,09%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 1 354 214 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 4 354 214 Ft, havidíj: 66 047 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 250 000 Ft, referencia THM érték: 16,42%.
A THM meghatározása a 2022. 09. 19. napján aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Credit finanszírozás esetén érvényes, visszavonásig. A garancia részletes feltételeit a DACIA Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.


Ezek is tetszeni fognak...

Új Sandero
Új Duster