Sandero Stepway crossover

Új Sandero Stepway

kezdő akciós listaár**

6 749 000 Ft
Vállalkozásához válasszon Dacia Sanderót Euró finanszírozással, FIX 2,9% THM-mel!*
Euró finanszírozási ajánlat FIX THM 2,9%
Érintett modellek:Dacia Duster, Dacia Sandero
Finanszírozási forma:nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör:egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
Devizanem:EUR
Kamatozás:rögzített (FIX)
Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén:50% bruttó vételárra vetítve
Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén:60% bruttó vételárra vetítve
Futamidő:24-36 hó
Akció időtartama:2023. március 1-től visszavonásig
     THM:     fix 2,9%

A robusztus és sokoldalú crossover

Gyönyörű ívek, egyenes és vízszintes vonalak, a márka új, Y-alakú fényjegye és emelt hasmagasság... az Új Sandero Stepway megújult külsejében is egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, sokféle használathoz

Sokoldalúság
Moduláris tetőrudak - Sandero Stepway
Moduláris tetősínek
Tegnap egy biciklit kellett szállítania, ma viszont már egy tetőcsomagtartóra van szükség? A moduláris tetősínekkel helyet takaríthat meg, mivel keresztirányú tetőrudakká alakíthatók, így a szállítandó tárgyakat azonnal fel is pakolhatja. Okos megoldás!
Variálható csomagtér - Sandero Stepway
Variálható csomagtér
Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.
Megemelt hasmagasság - Sandero Stepway
Emelt hasmagasság
Az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Új Sandero Stepway volánja mögött többféle útnak is nekivághat.
Kényelem
Automata Dacia Kártya - Sandero Stepway
Automata Dacia Kártya
Elege van már abból, hogy a zsebe mélyén keresse az autó kulcsait? Autó nyitása, motor indítása... Válassza az automata Dacia Kártya nyújtotta egyszerűséget!
Tárolóhely a könyöktámaszban - Sandero Stepway
Nagy tárolóhelyek
Az Új Sandero Stepway számos okos tárolóhellyel ellátott középső könyöktámaszával könnyedén rendszerezheti a mindennapjait.
Technológia
LED-es fényszórók - Sandero Stepway
LED-es tompított fényszórók
Legyen akár éjjel, akár nappal, az Új Sandero Stepway LED-es tompított fényszórói automatikusan felkapcsolódnak, így bármilyen körülmények között képesek optimális láthatóságot biztosítani az Ön számára. Még nagyobb nyugalmat jelent, hogy az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolnak, szükség esetén.
Automata parkolófék - Sandero Stepway
Elektromos parkolófék
Az elektromos parkolóféknek köszönhetően a manőverek még kényelmesebbé és egyszerűbbé válnak.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero Stepway
MEDIA NAV*
Az okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.
Dacia Media Control Sandero Stepway
Media Display*
Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 
Media Display multimédiás rendszer - Sandero Stepway
Dacia Media Control alkalmazás
Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak


Karbantartás

az Új Sandero Stepway
karbantartása: mi sem egyszerűbb!

5 ÉV VAGY 100 000 KM GARANCIA, RENAULT CREDIT FINANSZÍROZÁS ESETÉN!*
  • A karbantartási program alkalmazása
  • 87 ellenőrzési pont
  • Kizárólag eredeti alkatrészek használata

Méretek

Az optimális méretű crossover


Az Dacia Sandero Stepway részletesen

*A finanszírozási ajánlat 2023. március 1. után Dacia Sandero, Sandero Stepway, és Duster modellek esetén, kizárólag vállalkozások részére érhető el, és 2023. 04. 30-ig, vagy visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat típusa: rögzített, devizanem: euró, önerő: minimum 50%, futamidő: 24-36 hó, konstrukció: zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing. A FIX 2,9 % THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, annak értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A Moblize Financial Services finanszírozást az Euroleasing Zrt. nyújta. Euró finanszírozást csak euró árbevétellel rendelkező vállalkozás igényelhet. Euró finanszírozás esetén a finanszírozás nyilvántartása és a havi törlesztés euróban történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. Az euró és a forintegyenértékes konstrukciókra az Euroleasing Zrt. általános szerződési feltételei irányadóak. Ez a tájékoztató nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. Az Euroleasing a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.

**A 2022-es árak 2023.03.01. és 2023.03.31. között megrendelt, meghatározott Sandero Stepway gépjárművekre érvényesek, visszavonásig. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkakereskedésekben!     

Új Dacia Sandero Stepway vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 7,4 CO2-kibocsátás g/km: 118 -140. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Ezek is tetszeni fognak...

Új Sandero
Új Duster