Sandero - városi autó

Sandero

kedvezményes kezdőár

5 499 000 Ft
Európában 2017 óta a legtöbbet eladott autó magánszemélyek részére*
Dacia Sandero elérhető forint alapú finanszírozással is, FIX 4,9% THM-mel!**

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 5.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza


Válasszon készleten lévő modelljeink közül most kiemelt kedvezménnyel, 5 év garanciával!
Dacia Sandero modellek készletről akár azonnal FIX 4,9% THM-mel!**

A modern és vonzó városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: a Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

Kényelem
Újratervezett műszerfal - Sandero
Újratervezett műszerfal
Az újragondolt műszerfal egyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja a Sandero legfontosabb kezelőszerveit.
Állítható kormány - Sandero
Magasságban és mélységben is állítható kormány
Élvezze az optimális vezetési pozíciót az egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.
Optimális hőkomfort - Sandero
Optimális hőkomfort
Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.
praktikum
Utastér - Sandero
Kényelmes utastér
Elöl nagyobb vállszélesség, hátul nagyobb térdhely - a Sandero utasterében az utasoknak 100%-os kényelemben lehet részük.
Tárolóhely a középső konzolban - Sandero
Nagy tárolóhelyek
Mobiltelefon, kulcsok, szemüveg, tárca... a Sandero középső konzolján elérhető számos, könnyedén hozzáférhető tárolóhelynek köszönhetően rendszerezheti a mindennapok során használt tárgyait.
Csomagtér - Sandero
Tágas csomagtér
Nem biztos benne, hogy hány bőrönd fér be? Ne aggódjon! A csomagtér tágas méreteinek köszönhetően könnyedén magával vihet bármennyit. 
Technológia
Elektromos szervokormány - Sandero
Elektromos szervokormány
Az elektromos szervokormánynak köszönhetően egyszerűbben manőverezhet, illetve biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményben lehet része.
LED fényszórók - Sandero
LED-es tompított fényszórók
Besötétedett? A Sandero LED-es tompított fényszórói automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka. Elkezdett esni az eső? Semmi gond, hiszen az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolódnak.
Automata Dacia Kártya - Sandero
Automata Dacia Kártya
Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja az autóját.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero
Media Nav*
Az okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.
Media Display multimédiás rendszer - Sandero
Media Display*
Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 
Dacia Media Control Sandero
Dacia Media Control alkalmazás
Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

Sandero oktatóvideók
Fedezze fel a Dacia Sandero és Sandero Stepway nyújtotta lehetőségeket és tekintse meg oktatóvideóinkat!     

FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak


MÉRETEK

Az optimális méretű városi autó


A Dacia Sandero részletesen

*forrás: Dataforce 2017-2023, személyautók értékesítése magánszemélyek részére.

A feltüntetett 5 499 000 Ft-os indulóár Dacia Sandero Essential SCe 65 verzióra vonatkozik 2024. június 1-től és visszavonásig érvényes.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

**Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamato [1] zású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Sandero személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július 1-jétől visszavonásig tart.  

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 5.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

Sandero Essential SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.   


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Dacia Spring elektromos autó, új autó vásárlás
Új Sandero Stepway