Sandero - városi autó

Új Sandero

kezdő listaár

5 649 000 Ft

A modern és vonzó városi autó

Robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével: az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és praktikus tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

Az utastér kényelme

Könnyed utazási élmény

Kényelem
Újratervezett műszerfal - Sandero
Újratervezett műszerfal
Az újragondolt műszerfal egyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Új Sandero legfontosabb kezelőszerveit.
Állítható kormány - Sandero
Magasságban és mélységben is állítható kormány
Élvezze az optimális vezetési pozíciót az egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.
Optimális hőkomfort - Sandero
Optimális hőkomfort
Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően.
praktikum
Utastér - Sandero
Kényelmes utastér
Elöl nagyobb vállszélesség, hátul nagyobb térdhely - az Új Sandero utasterében az utasoknak 100%-os kényelemben lehet részük.
Tárolóhely a középső konzolban - Sandero
Nagy tárolóhelyek
Mobiltelefon, kulcsok, szemüveg, tárca... az Új Sandero középső konzolján elérhető számos, könnyedén hozzáférhető tárolóhelynek köszönhetően rendszerezheti a mindennapok során használt tárgyait.
Csomagtér - Sandero
Tágas csomagtér
Nem biztos benne, hogy hány bőrönd fér be? Ne aggódjon! A csomagtér tágas méreteinek köszönhetően könnyedén magával vihet bármennyit. 
Technológia
Elektromos szervokormány - Sandero
Elektromos szervokormány
Az elektromos szervokormánynak köszönhetően egyszerűbben manőverezhet, illetve biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményben lehet része.
LED fényszórók - Sandero
LED-es tompított fényszórók
Besötétedett? Az Új Sandero LED-es tompított fényszórói automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka. Elkezdett esni az eső? Semmi gond, hiszen az ablaktörlők is automatikusan bekapcsolódnak.
Automata Dacia Kártya - Sandero
Automata Dacia Kártya
Az automata Dacia Kártyával könnyedén kinyithatja és elindíthatja az autóját.

Multimédia

Modern technológia

Media Nav multimédia rendszer - Sandero
Media Nav*
Az okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.
Media Display multimédiás rendszer - Sandero
Media Display*
Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa. 
Dacia Media Control Sandero
Dacia Media Control alkalmazás
Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.


FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (a második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak


MÉRETEK

Az optimális méretű városi autó


Az Dacia Sandero részletesen

*Az ajánlat a 2023. január 1. és február 28 között megrendelt és átadott Sandero modellekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig Új Dacia Sandero vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2 – 7,4 CO2-kibocsátás g/km: 108 -131. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Dacia Spring elektromos autó, új autó vásárlás