DACIA COOL MODELLEK

Dacia COOL limitált széria,
automata klímával, ülésfűtéssel, 

már 5 969 000 Ft-tól, fix 0% THM-mel!*

az akcióban résztvevő, készletről elérhető modellek

Dacia Sandero
DACIA SANDERO COOL TCE 90 elérhető 5 969 000 FT-TÓL, FIX 0% THM-MEL* - AUTOMATA KLÍMÁVAL ÉS ÜLÉSFŰTÉSSEL, PÓTKERÉKKEL!
  Legfontosabb szériafelszereltségek: ​
 • Aktív vészfékező rendszer ​
 • Hátsó parkolóradarok ​
 • Első ködfényszórók ​
 • Dacia Media Display 8” multimédia kijelzővel ​
 • LED tompított fényszórók automatikus felkapcsolással  

  Dacia Sandero
  DACIA SANDERO STEPWAY COOL TCE 90 már 6 799 000 FT-TÓL, FIX 0% THM-MEL* - AUTOMATA KLÍMÁVAL ÉS ÜLÉSFŰTÉSSEL, PÓTKERÉKKEL! ​
   Legfontosabb szériafelszereltségek: ​
  • Aktív vészfékező rendszer ​
  • Hátsó parkolóradarok ​
  • Első ködfényszórók ​
  • Dacia Media Display 8” multimédia kijelzővel ​
  • LED tompított fényszórók automatikus felkapcsolással  

   vonzó ajánlatok további modelljeinkre!

   Válasszon Jogger modelljeink közül kedvező finanszírozással!
   Dacia Jogger
   DACIA JOGGER MÁR 6 999 000 FT-TÓL, FIX 0% THM-MEL!*

     Legfontosabb szériafelszereltségek: ​
     • Aktív vészfékező rendszer ​
     • Hátsó parkolóradarok ​
     • Első ködfényszórók ​
     • Dacia Media Display 8” multimédia kijelzővel ​
     • Moduláris hosszanti tetősínek ​


     5 ÉV GARANCIA AZ ÚJ DACIA SZEMÉLYAUTÓKRA!

     A Dacia magyarországi importőre 5 év jótállást biztosít a gépkocsikra, az alábbi feltételekkel: járműveinkre 3 év vagy 100 000 km gyártói jótállás vonatkozik minden típusú ügyfél számára, mely minden Dacia gépkocsira érvényes, az első forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számított 36 hónapig (attól függően, hogy melyik a korábbi időpont).

     A kiegészítő jótállást szerződéses ’Garancia+’ kiterjesztett garancia csomag révén biztosítja az RN Hungary kft. Ez személyautó és személyszállító modelleken 5 évig vagy 100 000 km-ig érvényes (minden modellen a két érték közül a korábban elértig). Az ügyfeleknek lehetőségük van a kiterjesztett garancia csomagot akár 200 000 km-ig, vagy további szolgáltatásokkal is bővíteni (pl. Easy Service karbantartási csomag).      

     Segítünk a döntésben!

     Keresse fel márkakereskedéseink egyikét, vagy látogasson el hozzánk és tekintse meg készletről elérhető modelljeinket!

     EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

     VADIÚJ DACIA DUSTER
     VADIÚJ DACIA DUSTER
     A 2 millió tulajdonossal igazi sikertörténetnek számító Duster bemutatkozik, egy teljesen megújult 3. generációval, magabiztos dizájnnal, elismert terepjáró képességekkel, és a már jól ismert sokoldalúságával!     
     ÚJ Dacia Spring
     ÚJ DACIA SPRING
      A 100%-ban elektromos Új Dacia Spring új dizájnjával vonzóbb, mint valaha. Online, sokoldalú és kategóriájában a legtágasabb. A legelérhetőbb elektromos autó új külsőt kapott!

     A feltüntetett 5 969 000 Ft -os indulóár Dacia Sandero COOL TCe   90 modellekre érvényes készletről történő vásárlás esetén, a 2024. június 1. és 2024. június 30. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig, a készlet erejéig. A feltüntetett 6 799 000 Ft -os indulóár Dacia Sandero Stepway COOL TCe 90 modellekre érvényes készletről történő vásárlás esetén, a 2024. június 1. és 2024. június 30. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig, a készlet erejéig. A feltüntetett 6 999 000 Ft-os indulóár Jogger Essential ECO-G 100 – 5 üléses modellekre érvényes, készletről történő megrendelés esetén, a 2024. június 1. és 2024. június 30. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési  Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik. 

     *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint 36 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Sandero , Sandero Stepway és Jogger személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. június 1-től visszavonásig tart. 

     Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.999.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 83.333,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.999.000,-Ft, THM: 0,0%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 0,0%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.000.000,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

     Dacia Sandero COOL TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2-5,3 ; CO2-kibocsátás g/km: 118-120, Dacia Sandero Stepway COOL TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,2-5,6; CO2-kibocsátás g/km: 119-127, Jogger vegyes fogyasztás l/100 km: 5,6 -7,8; CO2-kibocsátás g/km: 118-138. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.