Fedezze fel a Dacia garanciális feltételeit!

DACIA GARANCIÁLIS FELTÉTELEK


5 év garancia az új Dacia személyautókra!

A Dacia magyarországi importőre 5 év jótállást biztosít a gépkocsikra, az alábbi feltételekkel: járműveinkre 3 év vagy 100 000 km gyártói jótállás vonatkozik minden típusú ügyfél számára, mely minden Dacia gépkocsira érvényes, az első forgalomba helyezéstől vagy az átvételtől számított 36 hónapig (attól függően, hogy melyik a korábbi időpont).

Magyarországon a jogszabályi előírásoknak megfelelően a fogyasztók számára a kilométer-korlátozás nélküli gyártói jótállás a forgalomba helyezéstől számítva szintén 36 hónapig érvényes. A kiegészítő jótállást szerződéses ’Garancia+’ kiterjesztett garancia csomag révén biztosítja az RN Hungary kft. Ez személyautó és személyszállító modelleken 5 évig vagy 100 000 km-ig érvényes (minden modellen a két érték közül a korábban elértig). Az ügyfeleknek lehetőségük van a kiterjesztett garancia csomagot akár 200 000 km-ig, vagy további szolgáltatásokkal is bővíteni (pl. Easy Service karbantartási csomag).

A fedezett időszak és/vagy futásteljesítmény alatt az Dacia garancia fedezi az Ön új járművének garanciális javításait, a meghibásodott alkatrész Dacia Márkaszerviz által végzett javításával vagy kicserélésével. A garancia fedezetet nyújt külföldön is, Európa több mint 40 országában.


Akár 6 év garancia a korrózió okozta átrozsdásodás ellen

Biztos, hosszú távú garanciát kap átrozsdásodás ellen, amely
6 év
személygépkocsik esetében
6 év
kishaszongépjárművek esetében

Garanciális feltételek

Az autójára vonatkozó garancia megőrzésének egyetlen feltétele, hogy autóját a gyártó karbantartási ütemtervének és a garanciális feltételeknek megfelelően ellenőriztesse és szervizeltesse , és a szervizfüzetbe kerüljenek be az erről szóló megfelelő bejegyzések.          
Az autógarancia nem vonatkozik az alkatrészek normál elhasználódásából eredő hibákra, károkra. A jótállás nem érvényes, amennyiben a hiba külső mechanikai vagy kémiai hatások, a jármű nem megfelelő karbantartása, a Dacia által nem jóváhagyott módosítások vagy a gyártó által előírt ellenőrzések elmulasztása miatt keletkezett.           

A gyártói jótállás feltételeihez töltse le a részletes tájékoztatót. A kiegészítő ’Garancia+’ garancia kiterjesztési szerződés megkötése és a feltételeinek átadása a márkakereskedésekben történik, a ’Garancia+’ szerződés részletes feltételeiről előzetesen a márkakereskedésekben tájékozódhat, illetve az aktuális feltételeket  itt töltheti le.