MANIFESTO KONCEPCIÓAUTÓ

Dacia koncepcióautó
ISMERJE MEG A HOLNAP LÉNYEGRE TÖRŐ AUTÓJÁT
A Dacia bemutatja új koncepcióautóját: A Manifesto-t, a márka értékeinek koncentrátumát. Egy lényegre törő, robusztus és környezetbarát jármű, amelyet arra terveztek, hogy bármilyen terepen könnyedén boldoguljon.

Ezzel a koncepcióautóval szintet lépünk a természet felfedezésében, és egy egyszerű és elérhető megoldást kínálunk a szabadban való időtöltésre, akár munka, akár pihenés céljából.
Dacia koncepcióautó
A Manifesto egy nagyon kompakt és teljesen nyitott terepjáró, amely közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé a természettel. Könnyű és csendes társ, amely inkább mozgékony, mint gyors. Egy ilyen típusú járművel könnyű lenne magasan fekvő menedékhelyeket ellátni, vagy kültéri létesítmények állapotát ellenőrizni.

A Manifesto nem kerül forgalomba. Ez egy módja annak, hogy bemutassuk az összes újításunkat: azokat, amelyek már megtalálhatóak egyes modelljeinkben, és amelyeket ki fogunk terjeszteni a teljes termékpalettára; azokat, amelyeket hamarosan bevezetünk; és azokat, amelyek olyan új ötletekkel kísérleteznek, amelyek az elkövetkező években fogunk mélyebben feltárni.

A Manifesto megerősíti az elképzelést egy lényegre törő, menő, robusztus, megfizethető és környezetbarát autóról.
LÉNYEGRE TÖRŐ ÉS MENŐ
Intelligens és megfizethető megoldások, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Menő!
ROBUSZTUS ÉS KALANDVÁGYÓ
Kiváló terepjáró képességek, hogy eljusson oda, ahová csak szeretne.
GAZDASÁGOS
Mert a Dacia márka számára a környezetvédelem és a gazdaságosság összeegyeztethető.

Lényegre törő és menő

Autóink megfelelnek az Ön igényeinek, és nincs rajtuk semmi felesleges. Olyan megoldásokat tervezünk, amelyek takarékosak, rugalmasak és sokoldalúak, anélkül, hogy szem elől tévesztenénk a legfontosabbat – az Ön igényeit. A Dacia okos, megfizethető és menő.

Robusztus és kalandvágyó

Rajong a szabadtéri időtöltésért? Akkor jó helyen jár! Autóink arról híresek, hogy praktikusak, robusztusak és megbízhatóak bármilyen útviszony esetén. Új koncepcióautójával a Dacia mindazokat célozza meg, akik szeretnének újra kapcsolatba kerülni a természettel, vagy akik a szabadban dolgoznak.
BÁRMILYEN TEREPEN
A Manifesto felkészülten várja a szabadtéri autózást: összkerékhajtással, jókora hasmagassággal, nagy kerekekkel és a legnehezebb terepviszonyokkal is megbirkózó karosszériával.
TARTÓS
Mind kívül, mind belül. Jelenlegi munkánk célja, hogy a belső tereket – üléshuzatokat, padlókárpitokat – tartósabbá és könnyebben tisztíthatóvá tegyük. Ezeket a fejlesztéseket a jövő évtől alkalmazzuk autóinkban.
Szeretnénk elkísérni minden autós kalandjára, ezért a következő újításokkal a praktikumra összpontosítottunk:
Dacia koncepcióautó – ülések
Tágas ülések
Az üléshuzatok levehetők, és pillanatok alatt hálózsákká alakíthatók.
Dacia koncepcióautó – tető
Többfunkciós tető
Sokoldalú és többféleképpen használható tető. Kihajtható és állítható tetőrudakkal rendelkezik, amelyre bármilyen formájú poggyász illeszthető. Ez a Sandero Stepway és a Jogger modellekről már jól ismert moduláris hosszanti tetősínek továbbfejlesztése.
Dacia koncepcióautó – munkapad
Könnyebb áruszállítás
A rakodási kapacitás egy másik fontos szempont a számunkra. Az egyszerűbb pakolhatóság mellett a koncepcióautót csörlővel szereltük fel, hogy tovább könnyítsük a kezelhetőséget és a rögzíthetőséget. Ebben a koncepcióautóban azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy az autó hátsó része asztallá vagy munkapaddá alakítható legyen.

Gazdaságos

A Dacia célja, hogy takarékos és felelős tervezéssel környezetkímélőbb modelleket fejlesszen ki. A Manifesto a világ felfedezésére született, de mindezt minimális környezetterhelés mellett, mivel alacsony szén-dioxid-kibocsátás jellemzi. A takarékos és könnyű koncepcióautó olyan zseniális innovációkkal is rendelkezik, mint a Starkle® és a légmentes gumiabroncs.
Fedezze fel továbbá...
A Dacia filozófiája
A Dacia filozófiája
Dacia Spring
Dacia Spring electric