Új Dacia Spring – az elektromos városi autó

Új Spring

kezdő listaár

9 359 000 Ft
TÖLTSÖN KÖNNYEDÉN ÉS BIZTONSÁGOSAN OTTHONÁBAN IS AZ E.ON, Z.E. READY TÖLTŐIVEL!
A Dacia és az E.ON együttműködésének köszönhetően nem csak az autóvásárlás folyamata, de a megfelelő otthoni töltési környezet kialakítása is kényelmes és biztonságos. Dacia ügyfélként kérjen kizárólagos ajánlatot az E.ON-tól készülékre (11 kW-os Vestel  EVC04-E11-W-S, 22 kW-os Vestel EVC04-E22-WLDM-C) és telepítésükre, majd vegye át kiválasztott Dacia Márkakereskedésétől közvetlenül!
TÖBB MINT EGY ÚJ VERZIÓ, ÚJ ÉLETÉRZÉS
A Dacia Spring tovább gazdagodik egy új, még robosztusabb és vagányabb kivitellel.

A 100%-BAN ELEKTROMOS VÁROSI AUTÓ

A Dacia Spring a SUV megjelenéséhez társuló 100%-ban elektromos motorjával tűnik ki a tömegből. A Dacia márka génjeihez híven ez a városi autó új vezetési élményt nyújt a napi utazások során.     
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

HATÓTÁVOLSÁG ÉS FELTÖLTÉS

ELEKTROMOS AUTÓZÁS, EGYSZERŰEN

hatótávolság
MEGNYUGTATÓ HATÓTÁVOLSÁG
A Dacia Spring akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

* A vegyes WLTP mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

Feltöltés
TÖLTSE FEL BÁRHOL, BÁRMIKOR
Töltheti a Dacia Springet, amíg pihenőt tart az utazás közben. Időszűkében van? Az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel kevesebb mint 1 óra alatt egy villámtöltő-állomáson.

Otthon pedig elegendő, ha a hálózati aljzathoz csatlakoztatja. Gyorstöltésre van szüksége? Szereljen fel egy Wallbox fali töltőt, és töltse fel autóját kevesebb, mint 5 óra alatt.
My Dacia
VEZESSEN GONDTALANUL!
Egyszerűsítse életét a My Dacia mobilalkalmazással! Előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatja a töltést az okostelefonjáról.

AZ UTASTÉR KÉNYELME

PRAKTIKUS A MINDENNAPOKHOZ!

KÉNYELEM
Új Dacia Spring – 4 teljes méretű ülés
4 teljes méretű ülés
Kényelmes utazás egyedül, 2, 3 vagy 4 személynek a Dacia Springben.
Új Dacia Spring – csomagtartó mérete
290 l*-es csomagtartó
A Dacia Spring a kategóriája legnagyobb rakodóterével rendelkezik a tágas csomagtérnek és a ledönthető hátsó üléstámlának köszönhetően. Okos megoldás!
Új Dacia Spring – tárolóhelyek
23,1 l tárolóhely
A Dacia Spring a kényelmet az okos megoldásokban rejlő variálhatósággal ötvözi.

* 270 dm₃ VDA

MULTIMÉDIA
Új Spring
MEDIA NAV Evolution*
Élvezze az utazásokat a MEDIA NAV Evolution* rendszerrel, amely mindenről gondoskodik. Telefon, rádió, multimédia, GPS-navigáció: mindent megtalál a 7“-os érintőképernyőn. Szeretné kedvenc lejátszási listáit hallgatni? Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® vagy Jack-csatlakozó segítségével. Töltésre van szüksége? Hagyja, hogy a rendszer elnavigálja a legközelebbi töltőponthoz.
Új Spring
Okostelefon-tükrözés
Úgy használhatja kedvenc alkalmazásait, hogy közben nem veszi le a szemét az útról. Az Android Auto™ és Apple CarPlay™ szolgáltatással tükrözheti okostelefonját a 7“-os érintőképernyőre.

* Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal.

TECHNOLÓGIÁK
Új Spring
Eco üzemmód
100%-ban elektromosan is messzebbre juthat az Eco üzemmóddal. Bizonyos funkciók automatikus optimalizálásával meghosszabbíthatja az akkumulátor hatótávolságát. .
Új Spring
Fékezési energia visszanyerése
Növelje a hatótávolságot vezetés közben! A fékezési energia visszanyerésével az akkumulátor visszanyeri a fékezéskor és lassuláskor létrehozott energiát. Megnövelheti a két töltés közötti időt is!

FEDEZZE FEL AZ ALKALMAZÁST - DACIA AR

SZÓRAKOZTATÓ ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ EGY ALKALMAZÁS AMELLYEL FELFEDEZHETI DACIA MODELL PALETTÁNKAT...
a kiterjesztett valóságban!
A Dacia AR alkalmazás közvetlenül Önhöz juttatja Dacia modelljeinket, így felfedezheti őket saját környezetében. Akár a város közepén akár a vidéki tájakon Dacia kínálatunkat bárhol felfedezheti!

Az alkalmazás letöltéséhez:
  • okostelefonjával olvassa be a QR-kódot (második képen található)
  • vagy kattintson az alábbi gombra, hogy megtalálja és letöltse az okostelefonjához kompatibilis verziót

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

TEGYE EGYSZERŰBBÉ AZ UTAZÁSAIT!


MÉRETEK

VÁROSI KISAUTÓ

Az Új Dacia Spring méretei elöl
Az Új Dacia Spring méretei oldalt
Az Új Dacia Spring méretei hátul

Az Új Dacia Spring részletesen

Új Dacia Spring fogyasztás l/100 km: 0; CO2-kibocsátás g/km: 0, áramfogyasztás (Wh/km): 11,9 – 13,9. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A kép illusztráció

EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero
Sandero Stepway