SPRING CARGO


A JÖVŐ MOBILITÁSI MEGOLDÁSA

A Dacia innovatív terméke, a 100%-ban elektromos Spring soha nem látott jövedelmezőséget kínál a vállalati flották és szakemberek számára. A márka hagyományaihoz hűen kedvező vételár mellett járműflottája a lehető legjobb feltételekkel térhet át az elektromos mobilitásra.
FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE
CARGO VERZIÓ
A KISHASZONJÁRMŰVEK ÚJ GENERÁCIÓJA
Lenyűgözően praktikus, hiszen az első utasülések mögött az egész hátsó rész az üzleti tevékenységet illetve az áruszállítást hivatott szolgálni. A hatékonyság a legfontosabb: műanyag védőpadló, négy rögzítőgyűrű és egy hálós válaszfal az utasok biztonsága érdekében. A Spring Cargo rakodási hossza 1172 mm, csomagtere 1000 l-es és hasznos teherbírása 358 kg. Elég ahhoz, hogy bármivel megbirkózzon!

A 100%-ban elektromos Spring vállalkozásoknak készülő Cargo változata egy masszív kishaszonjármű képét mutatja. Kívül pedig kevésbé sérülékeny fekete ajtókilincsek és visszapillantó tükrök találhatók a esztétikum tartós fenntartása érdekében. Robusztus kishaszonjármű egy modern városi kisautó megjelenésével!

Alapfelszereltsége még a Bluetooth® kihangosítós rádió, a manuális légkondicionáló rendszer vagy az USB-csatlakozók (az egyikhez egy tartozékként kapható telefontartót is rögzíthet, amellyel telefonját biztonságban tudhatja a műszerfalon és egyben fel is töltheti).

A 7"-os multimédia kijelző* okostelefon-tükrözés funkciójának köszönhetően a vezető hozzáfér kedvenc Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ alkalmazásaihoz. Ez az érintőképernyő egyúttal a jarmű vezérlőközpontjává válik, használatával a tolatókamera*, a gyári navigáció* és a Bluetooth® médialejátszó funkciók is rendelkezésre állnak.

A 100%-ban elektromos Dacia Spring minden tekintetben a következő szintre emeli a céges flottát!

*Opcióként.

MÉRETEK

hatótávolság
MEGNYUGTATÓ HATÓTÁVOLSÁG
A Dacia Spring Cargo akár 230 km-es hatótávolsággal rendelkezik a vegyes* WLTP-ciklus szerint és 305 km-es hatótávolsággal a városi WLTP-ciklus szerint. Kompakt (26,8 kWh-s) akkumulátorának teljes feltöltésével akár egy hétig is autózhat a városban.

*A vegyes WLTP mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.

Feltöltés
TÖLTSE FEL BÁRHOL, BÁRMIKOR
Töltheti a Dacia Spring Cargo verziót, amíg pihenőt tart az utazás közben. Időszűkében van? Az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően az akkumulátort 80%-os szintre töltheti fel kevesebb mint 1 óra alatt egy villámtöltő-állomáson.

Otthon pedig elegendő, ha a hálózati aljzathoz csatlakoztatja. Gyorstöltésre van szüksége? Szereljen fel egy Wallbox fali töltőt, és töltse fel autóját kevesebb, mint 5 óra alatt.
My Dacia
VEZESSEN GONDTALANUL!
Egyszerűsítse életét a My Dacia mobilalkalmazással! Előre beállíthatja az utastér hőmérsékletét, ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatja a töltést az okostelefonjáról.