HATÓTÁVOLSÁG, AKKUMULÁTOR ÉS FELTÖLTÉS

MEGKÖNNYÍTI A MINDENNAPOKAT

E.ON OTTHONI TÖLTŐCSOMAGOK

Töltőcsomag ajánlataink célja, hogy megbízható és hatékony megoldást találjon az otthon történő elektromos- vagy plug-in hibrid autó töltésre.
HOGYAN IS MŰKÖDIK?
1. A töltőkészülék megrendelése - Az Ön által választott töltőkészülék beszerzése Dacia márkakereskedésben.

2. Adja meg elérhetőségeit az E.ON weboldalán a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és beküldésével - A kollégák 3 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy felmérjék a pontos igényeit és a telepítési környezet adottságait.

3. Csomag és fizetési konstrukció kiválasztása - A töltőkészülék telepítése (ha megfelel a jogosultsági feltételeknek) 11 havi részletfizetési lehetőséggel vagy egy összegben is fizethető.

4. Szerződéskötés - A szerződéskötés online formában történik, ajánlatunkat e-mailben küldjük el Önnek, melyet az aláírást követően, beszkennelve tudja visszaküldeni részünkre a megadott e-mail címre.

5. Időpont-egyeztetés a telepítésre - A területileg illetékes kivitelező partnerünk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetik a megfelelő időpontot a készülék telepítésére.

6. Telepítés - Az előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt, hogy telepítsük a kiválasztott készüléket. A beszerelés általában két-négy órát vesz igénybe.

7. Elektronikus számlaküldés - E-mailben elküldjük Önnek a szolgáltatás kifizetéséhez tartozó számlát. Kérjük, ezt fizesse be a megadott határidőig.

SOSEM MERÜL LE AZ AKKUMULÁTOR

OTTHON
Csatlakoztassa a Dacia Springet egy hagyományos otthoni hálózati aljzathoz a megfelelő kábel segítségével. Vagy választhatja a Wallbox töltő felszerelésével használható gyorstöltést is, amellyel kevesebb, mint 5 óra alatt feltöltheti járművét.
KÜLSŐ MEGJELENÉS
Utazása során a nyilvános feltöltőállomásokat is használhatja elektromos autója feltöltéséhez. Nincs vesztegetni való ideje? Vásároljon egyenáramú töltőcsatlakozót (opcionális) a villámtöltő-állomások használata érdekében, és nyerje vissza a hatótávolság akár 80%-át kevesebb, mint egy óra alatt!

* A városi WLTP-ciklus részben megfelel a normalizált városi ciklusnak. A WLTP teljes ciklusa a normalizált ciklus. A mérési ciklus 57% városi utazást, 25% külvárosi utazást és 18% autóutat ölel fel.
**A hivatalos szakember által felszerelt Wallbox otthoni töltőállomást a jármű megvásárlásakor opcióként mellékelt 3-as módú kábellel kell csatlakoztatni.


NÖVELJE A HATÓTÁVOT!

ECO MÓD
Kapcsolja be az ECO üzemmódot a hatótávolság növeléséhez! Bizonyos energiafogyasztó tényezők beállításával és a Spring sebességének 100 km/h -ra való korlátozásával akár 9%-os energiamegtakarítást érhet el.

FELTÖLTÉS KARNYÚJTÁSNYIRA

MY DACIA
Használja a My Dacia mobilalkalmazást, és egyszerűsítse a 100%-ban elektromos életét!

Megtekintheti a hatótávolságot, be- vagy kikapcsolhatja az akkumulátor töltését, hogy a csúcsidőn kívüli időszakban tudja megkezdeni a töltési folyamatot – töltésvezérlés okosan.

KÉSZEN ÁLL, HOGY ÚTNAK INDULJON A DACIA SPRING VOLÁNJA MÖGÖTT?


EZEK IS TETSZENI FOGNAK...

Sandero
Sandero Stepway