Sandero Stepway crossover - Motorok

Motorválaszték Új Dacia Sandero Stepway

     

Elérhetőség motorok

Stepway EssentialStepway EssentialStepway ComfortStepway Comfort

benzin (2)

TCe 90Kezdő listaár
4 349 000 Ft
Kezdő listaár
4 749 000 Ft
TCe 90 CVTKezdő listaár
5 199 000 Ft
TCe 100 LPGKezdő listaár
4 449 000 Ft
Kezdő listaár
4 849 000 Ft

Műszaki adatok részletesen

teljesítmény - fogyasztás :

teljesítmény - fogyasztás :

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Sandero Stepway ECO-G 100

TCe 100 LPG

LPG: A gazdaságos motor!

 

Az Új Sandero Stepway már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített LPG nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel a megoldással egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG számára, így az Új Sandero Stepway hatótávolsága egyértelműen megnő. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A részecskeszűrővel felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően az Új Sandero Stepway egyszerre kényelmes és környezetkímélő.

TCe 90

A rendkívül sokoldalú motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, újgenerációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotor környezetkímélőbb, emellett pedig kiváló kezelhetőséget és dinamikát biztosít. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!

TCe 90 CVT

A kényelmes vezetés élménye

 

Élje át a lendületes és kellemes vezetési élményt! Az újgenerációs CVT automata sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral könnyedén indulhat el, folyamatosan gyorsulhat, és zökkenőmentesen válthat sebességet. Élvezze a pihentető utazást!

Készen áll, hogy útnak induljon az Új Dacia Sandero Stepway volánja mögött?

   

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO
ÚJ SANDERO
Kezdő listaár 3 399 000 Ft
Duster
Duster
Kezdő listaár 3 649 000 Ft
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet