Sandero városi autó - motorválaszték

Motorválaszték Dacia Sandero Expression

     

Elérhetőség motorok

Essential
Essential
Expression
Expression

benzin + LPG gáz (1)

ECO-G 100
kezdő listaár 5 439 000 Ft
SCe 65
kezdő listaár 4 489 000 Ft
kezdő listaár 4 959 000 Ft
TCe 90
kezdő listaár 4 739 000 Ft
kezdő listaár 5 209 000 Ft

Műszaki adatok részletesen

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Sandero ECO-G 100

ECO-G 100

LPG: A gazdaságos motor!

 

Már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített LPG nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel a megoldással egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG számára, ezzel megnövelve hatótávolságát. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A részecskeszűrővel felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően egyszerre kényelmes és környezetkímélő.

TCe 90

A rendkívül sokoldalú motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, újgenerációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotor környezetkímélőbb, emellett pedig kiváló kezelhetőséget és dinamikát biztosít. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!

TCe 90 CVT

A kényelmes vezetés élménye

 

Élje át a lendületes és kellemes vezetési élményt! Az újgenerációs CVT automata sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral könnyedén indulhat el, folyamatosan gyorsulhat, és zökkenőmentesen válthat sebességet. Élvezze a pihentető utazást!

SCe 65

A megfizethető megoldás

 

A manuális sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, modern, 65 lóerős motorral optimális fogyasztásra képes a városban is. A vezérműláncnak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket.

Készen áll, hogy útnak induljon Dacia Sandero volánja mögött?

   

Ezek is tetszeni fognak...

SANDERO STEPWAY
SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 5 369 000 Ft
LOGAN
LOGAN
kezdő listaár 5 119 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet