Sandero városi autó - motorválaszték

Motorválaszték Új Dacia Sandero

     

Elérhetőség motorok

Essential
Essential
Comfort
Comfort

benzin + LPG gáz (1)

TCe 100 LPG
kezdő listaár 4 499 000 Ft
kezdő listaár 4 969 000 Ft
SCe 65
kezdő listaár 4 069 000 Ft
kezdő listaár 4 539 000 Ft
TCe 90
kezdő listaár 4 319 000 Ft
kezdő listaár 4 789 000 Ft
TCe 90 CVT
kezdő listaár 5 239 000 Ft

Műszaki adatok részletesen

Számítsa ki a megtakarítást az LPG motorral!

Gazdaságos üzemű motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével.

Sandero ECO-G 100

TCe 100 LPG

LPG: A gazdaságos motor!

 

Az Új Sandero már elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített LPG nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít, emellett pedig egy tisztább, környezetkímélőbb megoldást is jelent. Ezzel a megoldással egyszerre csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását. És ez még nem minden! A könnyedén használható rendszer 2 tartállyal van felszerelve a benzin és az LPG számára, ezzel megnövelve az Új Sandero hatótávolságát. A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A részecskeszűrővel felszerelt, és a hatályban lévő Euro6 szigorú szabványnak megfelelő benzinmotornak köszönhetően az Új Sandero egyszerre kényelmes és környezetkímélő.

TCe 90

A rendkívül sokoldalú motor

 

A manuális sebességváltóval elérhető, újgenerációs, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotor környezetkímélőbb, emellett pedig kiváló kezelhetőséget és dinamikát biztosít. Ha még gazdaságosabban szeretne vezetni, a vezérműlánccal ellátott motornak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket is. Okos megoldás!

TCe 90 CVT

A kényelmes vezetés élménye

 

Élje át a lendületes és kellemes vezetési élményt! Az újgenerációs CVT automata sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, 90 lóerős turbómotorral könnyedén indulhat el, folyamatosan gyorsulhat, és zökkenőmentesen válthat sebességet. Élvezze a pihentető utazást!

SCe 65

A megfizethető megoldás

 

A manuális sebességváltóval elérhető, 3-hengeres, modern, 65 lóerős motorral az Új Sandero optimális fogyasztásra képes a városban is. A vezérműláncnak köszönhetően csökkentheti a karbantartási költségeket.

Készen áll, hogy útnak induljon az Új Dacia Sandero volánja mögött?

   

Ezek is tetszeni fognak...

ÚJ SANDERO STEPWAY
ÚJ SANDERO STEPWAY
kezdő listaár 4 849 000 Ft
ÚJ LOGAN
ÚJ LOGAN
kezdő listaár 5 049 000 Ft

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet