Dacia gumiabroncsok

Rendkívül fontos, hogy mindig az évszaknak és a járműnek leginkább megfelelő abroncsokat használja, hiszen csakis így lehet mindenkor biztonságban az utakon.

Dacia - Abroncsok

Az abroncsokra vonatkozó ajánlataink Dacia autójának életkorához igazodnak

A szerviz ajánlataink minden esetben tartalmazzák az autó teljes-körű átvizsgálását, eredeti, gyári alkatrészek használatát és a Dacia szervizek maximális szakértelmét.

Ide tartozik az a részletes átvizsgálás, az eredeti Dacia alkatrészek használata és illetve hálózatunk szakértelme.

 

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse abroncsokra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonsága kockáztatása nélkül.

 

* Az eredeti alkatrészekhez képest.

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások – Klíma

A klímáról, egyszerűen

Kényelem, jó közérzet, biztonság... Ismerje meg javaslatainkat és praktikáinkat autója klímájának karbantartására vonatkozóan.

Ismerje meg további praktikus tanácsainkat!
Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások

Vezessen teljes nyugalomban!

Nem véletlenül választott Daciát. Bízza ránk autójának karbantartását és javítását – így biztos lehet abban, hogy autója minőségi szolgáltatásokban részesül. 

Ismerje meg szolgáltatásainkat!
Dacia - Garancia

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit

Ismerje meg az összes lehetőséget!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet