Átvizsgálás

Azzal, hogy ránk bízza Dacia-ját jelentős költségeket takaríthat meg és mindig tisztában lehet autója aktuális általános kondíciójával. 

Dacia – Átvizsgálás

A Dacia átvizsgálási ajánlatok az Ön autójának életkorához igazodnak

Ismerje meg a Dacia átvizsgálási ajánlatait, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki.

Ide tartozik az a részletes átvizsgálás, az eredeti Dacia alkatrészek használata és hálózatunk szakértelme.


Daciája több, mint 3 éves?

Csökkentse karbantartásra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Így akár 20%-os megtakarítást érhet el.

 

* Az eredeti alkatrészekhez képest.

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - átvizsgálás

Az átvizsgálásról, egyszerűen

Amennyiben követi a karbantartási programot, elkerülheti az elhasználódásból eredő kellemetlenségeket és Daciája hatékonyabban fognak működni.

Ismerje meg összes javaslatunkat!
Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások - átvizsgálás

Dacia karbantartási csomag

Ismerje meg az ön igényeire és költségkeretére szabott, választható karbantartási ajánlatokat! Válasszon a karbantartási szolgáltatások közül amelyeket az Önnek megfelelő időpontban végezzük el, az Ön részéről semmilyen további költség nem keletkezik.

Időpont foglalása online
Dacia - garancia, biztosítás és assistance

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit.

Ismerje meg az összes lehetőséget!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet