Klíma

A klíma szabályozza az utastér hőmérsékletét, továbbá párátlanítja

Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások – Klíma

A klímára vonatkozó ajánlataink autójának életkorához igazodnak

A hatékony légkondicionálás nagyban hozzájárul az élvezetes és kényelmes utazáshoz, így közvetett módon a biztonsághoz is.

Ismerje meg a Dacia klímára vonatkozó ajánlatainkat, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki. Ide tartozik a részletes átvizsgálás, az eredeti Dacia alkatrészek használata és hálózatunk szakértelme.

 

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse a légkondicionálóra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonsága kockáztatása nélkül.

 

* Az eredeti alkatrészekhez képest.

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások – Klíma

A klímáról, egyszerűen

Kényelem, jó közérzet, biztonság... Ismerje meg javaslatainkat és praktikáinkat autója klímájának karbantartására vonatkozóan.

Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások

Vezessen teljes nyugalomban!

Nem véletlenül választott Daciát. Bízza ránk autójának karbantartását és javítását – így biztos lehet abban, hogy autója minőségi szolgáltatásokban részesül.

Dacia - garancia, biztosítás és assistance

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit

A weboldalunk és annak partnerei cookie-kat használnak az oldal látogatottságának és teljesítményének mérésére, személyre szabott vagy földrajzi helyhez kötött reklámok és tartalmak megjelenítése érdekében, és hogy a közösségi hálókon keresztül kapcsolatba léphessünk egymással. Az oldalon található „cookie” menüpontra kattintással bármikor megváltoztathatja a beállításait.

tudjon meg többet