Klíma

A klíma szabályozza az utastér hőmérsékletét, továbbá párátlanítja

  • Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások – Klíma

A klímára vonatkozó ajánlataink autójának életkorához igazodnak

A hatékony légkondicionálás nagyban hozzájárul az élvezetes és kényelmes utazáshoz, így közvetett módon a biztonsághoz is.

Ismerje meg a Dacia klímára vonatkozó ajánlatainkat, amelyeket az autó életkorának és karbantartási programjának megfelelően alakítottunk ki. Ide tartozik a részletes átvizsgálás, az eredeti Dacia alkatrészek használata és hálózatunk szakértelme.

 

Daciája több, mint 3 éves?
Csökkentse a légkondicionálóra vonatkozó kiadásait a kedvező árú ajánlataink segítségével! Ha az úgynevezett alternatív megoldásnak számító Motrio cserealkatrészek közül választ, az eredeti alkatrészekkel megegyező gyári minőséget kap. Akár 20%-os megtakarítást érhet el, a biztonsága kockáztatása nélkül.

 

* Az eredeti alkatrészekhez képest.

Időpont foglalása online

Miben segíthetünk?

További szolgáltatásaink

Dacia - Vevőszolgálati szolgáltatások – Klíma

A klímáról, egyszerűen

Kényelem, jó közérzet, biztonság... Ismerje meg javaslatainkat és praktikáinkat autója klímájának karbantartására vonatkozóan.

Ismerje meg további praktikus tanácsainkat!
Dacia - vevőszolgálati szolgáltatások

Vezessen teljes nyugalomban!

Nem véletlenül választott Daciát. Bízza ránk autójának karbantartását és javítását – így biztos lehet abban, hogy autója minőségi szolgáltatásokban részesül.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!
Dacia - garancia, biztosítás és assistance

Garancia, biztosítás és assistance

A Dacia mindig segít megoldani a hétköznapok váratlan helyzeteit

Ismerje meg az összes ajánlatot!
A webhely böngészésének folytatásával Ön elfogadja, hogy a Renault Hungária Kft. és megbízott adatfeldolgozói cookie-kat használnak a webhely működésének és hatékonyságának elemzése, az Ön érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítése és a közösségi hálókon keresztüli kapcsolattartás céljából.
tudjon meg többet